GGYD’de Sermes Karadayı dönemi

Besni’de faaliyetlerini sürdüren Güvenlik Güçlerine Yardım Derneği geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Ahmet Sermes Karadayı derneğin başkanı oldu.

GÜNDEM 21.02.2022 09:12:00 0
GGYD’de Sermes Karadayı dönemi

Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede divan başkanlığına Asım Öcal seçilirken katip üyeliklerine ise Haydar Gülten ve Mustafa Polat seçildi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Derneğin faaliyet, denetim ve bilanço raporları okunarak ibraları yapıldı. Gündem maddelerinin ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Ahmet Sermes Karadayı derneğin yeni başkanı olurken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; “Yusuf Çalım, Bozan Engin, Fikret Karaca, Ömer Kaya”

Kongreye katılaan Besni Kaymakamı Nazlı Demir burada yaptığı konuşmada; “Besni Emniyet Güçlerine Yardım Derneğine Besnili vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Burada ki birlik ve beraberliğimiz için polis vatandaş el ele vererek daha güzel ve yaşanılabilir bir Besni için her zaman birbirimize destek olacağız. İlçemizde emniyet güçlerimizin uyuşturucu ile vermiş olduğu mücadeleyi yakinen takip etmekteyiz bu konudan dolayı emniyet güçlerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Besnililer zaten gereken desteği ve yardımı her zaman olduğu gibi bundan sonra da yapacaklarına inanıyorum. Derneğimize katkı sağlayan ve kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kongreye Besni Kaymakamı Nazlı Demir’in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Cengiz Baba, Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Köseceli Belediye Başkanı Kerim Durgut, Suvarlı Belediye Başkanı Gülfer Ağır, Çakırhüyük Belediye Başkanı Miktat Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlyas Yarımağa, İlçe jandarma Komutanı Barış Kara, kurum ve daire amirleri, siyasi parti başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.


Anahtar Kelimeler: Sermes Karadayı dönemi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor