Göksu; ?Besni´ye güzel şeyler Yapabilmek için gayret sarf ettik?

AK Parti 21. Ve 22. Dönem Milletvekili Mahmut Göksu gazetemizi ziyarette bulundu. Eski Milletvekili Göksu, milletvekilliği dönemi boyunca Besni´ye güzel şeyler yapabilmek için gayret sar ettiklerini söyledi.

GÜNDEM 1.08.2017 12:06:38 0
Göksu; ?Besni´ye güzel şeyler Yapabilmek için gayret sarf ettik?

AK Parti 21. Ve 22. Dönem Milletvekili Mahmut Göksu gazetemizi ziyarette bulundu. Eski Milletvekili Göksu,  milletvekilliği dönemi boyunca Besni´ye güzel şeyler yapabilmek için gayret sar ettiklerini söyledi.

 Besni´de bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti 21. Ve 22. Dönem Milletvekili Mahmut Göksu, gazetemizi de ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz kurucusu Şekip Önder ile bir süre sohbet eden Göksu,  vekillik döneminde Besni´ye doğalgaz getirilmesinde gayret gösterdiklerini ifade etti.

Göksu ziyareti esnasında şöyle konuştu; ?Besni´ye ziyaretimizin nedeni, dostları ziyaret etmekti. Çünkü geçmişten bugüne Besni´mize değişik şeylerle gelmeye gayret ettik. Tabi vekillik dönemimizde birçok hizmetlere vesile olduk. Bugün geçmişte yaptığımızı hizmetler neticesinde Besni´mize alnı ak bir şekilde gelip dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Çünkü gelmediğimiz zaman dostlarımız bizlerden şikayetçi olabiliyorlar.

Siyasetteki beraberliğimizi kalıcı

Dostluklara çevirme gayreti içerisindeyiz

 Tabi biz siyasetteki beraberliğimizi kalıcı dostluklara çevirme gayreti içerisindeyiz. Bu nedenle Besni´ye geldiğimiz zaman o gün siyaset için beraber olduğumuz olmadığımız Besni sevdalısı kim varsa onlarla dostluğumuzu bu ziyaretler neticesinde pekiştirme gayreti içerisindeyiz. Besni gerçekten bölgemizin her zaman medarı iftarıdır, güzel bir ilçenin yanı sıra insanları çalışkan bir yerdir. Bu nedenle Besni her şeyi hak ediyor, daha güzel hizmetleri, kalıcı faaliyetleri hak ediyor. İnşallah bundan sonrada güzel hizmetler ilçemizde daim olur.

Tabi özellikle de basın dünyamızın duayeni Şekip Önder abimizi ziyaret etmeden edemezdik. Çünkü Şekip abimiz bir Besni sevdalısı olarak, Besni´nin; gören gözü, tutan eli ve yükselen sesidir. Besni´nin güzelliklerini sadece Türkiye ile kalmayıp bütün Dünya´ya anlatan ve aktaran gazetesi ve gazete ekibiyle her zaman takdir edilmiştir. Basın camiası içerisinde bunun ayrı bir yeri vardır. Biz de vekilliğimizden bu güne bu dostluğumuzu kalıcı hale getirdik. Bugün de kendisini bir nezaket ziyaretinde bulunmuş olduk. Bizi güzel şekilde ağırladığı içinde ayrı yeten kendilerine teşekkür ediyorum.

Doğalgazı getirirken vatandaşlarımızın

Bizi hayırla yad etmesini istedik

 Bu arada Şekip ağabeyimizin de bizlere teşekkürleri oldu; kışın soğuk günlerde doğal gazı açtığında her zaman bizlere teşekkür etti. Bizlerde bu teşekkürü borç bilip Besni´mize daha iyi hizmetler getirme gayreti içerisinde olacağız. Bugün ilçe bazında; Besni, Kahta ve Gölbaşı´na doğal gaz gelirken vatandaşımızın bizleri gelecekte hayırla yad etmesini istedik. Gittiğimiz yerlerde de insanlar bizi güler yüzle karşılayıp şükranlarını sundukları zaman bizler daha mutlu oluyoruz. Tabi bütün bunların olmasında pay sahibi, her zaman da söylediğim gibi hükümetimizdir. Buradan da o zamanın BOTAŞ Genel Müdürü Saltuk Bey, Doğal Gaz Daire Başkanı Ahmet Bey´in çok katkıları oldu buradan onlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Tabi bu arada Küçük Sanayi Sitesinde Haydar Başkanın yaptığı faaliyetler gerçekten güzel kendileri de gayet başarılı ve çalışkan bir insandır. Bizlere de daima yardımcı oldu kendisine de teşekkürlerimi sunuyorum. Kısacası Besni´ye güzel şeyler yapabilmek için gayret sarf ettik.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor