Gölbaşı Ailesinden Besni’ye dev bir eğitim hizmeti daha

GÜNDEM 31.07.2013 12:39:44 0
Gölbaşı Ailesinden Besni’ye dev bir eğitim hizmeti daha

 

Besnili Hayırsever İşadamı hemşerimiz Hayrullah Gölbaşı İlçemize Öğrenci yurdu yaptıracak. “Safyün Halı A.Ş. Hacı Halil ve Selvi Gölbaşı Öğrenci Yurdu” isminin verileceği öğrenci yundu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Hayrullah Gölbaşı, “Şirket olarak amacımız doğup büyüdüğümüz ve her zaman gurur duyduğumuz ilçemize kalıcı eserler bırakmak; ülkemiz ve ilçemiz için çok büyük önem taşıyan eğitim faaliyetlerine bir nebze olsa da yeni bir katkı sağlamaktan duyduğum mutluluk hiçbir bedel ile tarif edilemez.” dedi.

Daha önce ilçemize bir İlköğretim okulu yaptıran Gölbaşı, Besni Eğitim ve Kültür Derneği’nden kendilerine böyle bir teklif geldiğini, Sosyal Sorumluluk anlayışları gereği yurdu yaptıracaklarını ifade etti.

Hayrullah Gölbaşı açıklamasında şunları söyledi.

“30.03.2013 tarihinde şirketimiz Safyün Halı A.Ş.’ni ziyaret eden Besni Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı ve yöneticileri İlçemizde Korupınarı Mahallesi Atatürk Caddesi 269 Ada 30 parselde bulunan arsaya öğrenci yurdu yaptırdıklarını inşaatın başladığını fakat maddi yetersizlikler yüzünden devam ettiremediklerini ve şirketimizden bu konuda destek beklediklerini destek olunması halinde inşaatın hızla bitirilerek ilçemizde okuyan ve kalacak yer sıkıntısı çeken öğrencilerimizi eğitimlerine devam etmelerinin önünün açılacağını belirtmişlerdir. Biz de bu talep üzerine sosyal sorumluluk anlayışımız gereği Sayın Kaymakamımız Gürkan Demirkale’den yapılacak olan öğrenci yurdu hakkında gerekli bilgileri ve yapılması gereken işler için görüş aldıktan sonra Dernek yöneticileri ile görüşerek hemen inşaat için gerekli ödemelere başladık ve inşaatın hızlandırılmasını sağladık. 

Besni Eğitim ve Kültür Derneği’de inşaatın bir an önce bitirilebilmesi için çalışmalara hız verdi ve belirli bir aşamaya geldi. İnşallah kısa bir süre sonra inşaat bitirilecek ve yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilecektir.

07.07.2013 günü Safyün Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak yapmış olduğum Besni ziyaretinde Sayın Kaymakamımız Gürkan Demirkale; Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Mehmet Emre ;Sayın Fatih Baba ve Besni Eğitim Ve Kültür Derneği Başkan ve yöneticileri ile birlikte inşaatı yerinde görerek yapılan çalışmaları inceledik ve yapılan işlerden çok memnun kaldık. Ziyaretim ve incelemeler sırasında Besni Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı aldıkları yönetim kurulu kararı olarak yapılan bu öğrenci yurduna HACI HALİL VE SELVİ GÖLBAŞI adının verileceğini söyleyerek bizleri ayrıca mutlu etmiş ve onurlandırmıştır.

Bu ziyaret sırasında bizlerle birlikte olan başta Kaymakamımız sayın Gürkan Demirkale’ye, Ak Parti ilçe Başkanı sayın Mehmet Emre’ye, sayın Fatih Baba’ya ve Besni Eğitim ve Kültür Derneği Başkan ve yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Şirket olarak amacımız doğup büyüdüğümüz ve her zaman gurur duyduğumuz ilçemize kalıcı eserler bırakmak; ülkemiz ve ilçemiz için çok büyük önem taşıyan eğitim faaliyetlerine bir nebze olsa da yeni bir katkı sağlamaktan duyduğum mutluluk hiçbir bedel ile tarif edilemez. İnşallah Bu öğrenci yurdu da bir an önce bitirilerek faaliyete geçer ve çocuklarımız buradan fayda sağlar ve eğitimlerine devam edebilirler. Bizler de bunları gördükçe memnun oluruz.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor