Gölbaşı Tren Garına Alt Geçit Yapılacak

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, tren garı altından Botanik Park´a maliyeti 4 milyon 819 bin TL olan alt geçidin yapılacağı müjdesini verdi.

GÜNDEM 30.08.2017 09:27:27 0
Gölbaşı Tren Garına Alt Geçit Yapılacak

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir,  tren garı altından Botanik Park´a maliyeti 4 milyon 819 bin TL olan alt geçidin yapılacağı müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, açıklamasında şu bilgilere yer verdi; ?Gölbaşı´nın önemli sorunlarından birisi olarak gördüğümüz Kurugeçit Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi Turan Özdemir Caddesini bir araya bağlayacak olan Gölbaşı Tren Garı altından Botanik Park´a alt geçit yapılacağı müjdesini hem ilçe halkımıza hem de Kurugeçit Mahallesi sakinlerine müjdelemek istiyorum. 

Mahalle sakinleri genel olarak tren garı içerisinden trenlerin arasından ilçe merkezindeki çarşımıza geçiş yapıyorlardı. Bu geçişler esnasında bazı sıkıntılar yaşanabiliyor, trenlerin olduğu zamanlarda geçmek epey bir zor oluyor. Biz hem güvenlik açısından hem de bu zorlukların giderilmesi açısından yaptığımız girişimler sonucu yaklaşık maliyeti 4 milyon 819 bin TL´ye mal olacak projenin geçmesini sağladık. Projenin geçmesinde desteklerini esirgemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızı Sayın Ahmet Arslan´a, TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın Bey´e, Belediye Başkan Yardımcım Sümeyye Selvican Şafak Hanımefendiye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Alt geçidimiz şimdiden Kurugeçit Mahallesi halkına ilçe halkımıza hayırlı olsun? dedi.

 

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor