GÖLBAŞI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BESNİ’DE ‘NEZAKET VE PROTOKOL KURALLARI’ SEMİNERİ VERDİ

Besni Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'in daveti üzerine gelen Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Besni’deki okul müdürlerine "Protokol ve Nezaket Kuralları" hakkında seminer verdi.

EĞİTİM 23.12.2022 15:12:00 0
GÖLBAŞI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BESNİ’DE ‘NEZAKET VE PROTOKOL KURALLARI’ SEMİNERİ VERDİ

Yapılan seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, eski Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Besni Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seminerin sunum konuşmasında Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir'in özgeçmişi okundu. Daha sonra semineri gerçekleştirmek üzere kürsüye çıkan Özdemir, her bireyin özel alan ve sosyal alanının olduğunu, bu alanlardaki saygınlık ve genel kabulün görgü ve nezaket kurallarıyla mümkün olduğunu belirtti. Resmi kurumlarda görevli bireyler için ise bunlara ek olarak protokol kurallarının da bilinmesi gerektiğini söyleyen Özdemir, "Genel olarak protokol, törenlerde ve resmi ilişkilerde uyulması gereken kural ve kaideler bütünüdür. Protokol resmi ilişkilerde izlenecek yol, yöntem ve görgü kuralları anlamına gelir. Söz konusu kurallara uyulması nezaket açısından gereklilik, protokol açısından ise zorunluluktur” dedi. 

Seminerden dolayı Özdemir’e teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; “Bireysel, kurumsal, ulusal temsil ve saygınlık açısından bütün yöneticilerin ve her düzeyde çalışanın protokol kurallarını bilmeleri ve bu kurallara uymaları gerekiyor. Sayın Müdürümüzün bilgi ve tecrübeleriyle de seminerin bu anlamda bizlere ışık tutacağını düşünüyorum. Elbette bu seminerdeki amacımız okul yöneticilerimizin eksikliğini gidermek değil; devlet görgüsünün sürekli canlı tutulması ve yeni nesillere aktarılmasını sağlamaktır. Bu vesileyle aramızda bulunan Sayın Müdürlerimize ve okul yöneticilerimize tekrardan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor