Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gölbaşı´nda Feci Kaza: 3 Ölü, 1 Yaralı

Adıyaman´ın Gölbaşı İlçesinde Tır ile otomobilin çarpışmasını sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ 24.05.2017 10:51:57 0
Gölbaşı´nda Feci Kaza: 3 Ölü, 1 Yaralı

Adıyaman´ın Gölbaşı İlçesinde Tır ile otomobilin çarpışmasını sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Gölbaşı- Gaziantep karayolunun 15´inci kilometresinde Çatalağaç köyü yakınlarında Ayhan Çelik yönetimindeki 44 NP 990 plakalı TIR ile Fikret Demirel idaresindeki 27 F 3532 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından otomobilde bulunan Fikret Demirel (43), Hatice Demirel (40) ve Tuğçe Pınar Demirel (19) yapılan kontrolde olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. T

IR sürücüsü Ayhan Çelik ise ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi´ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ciddiyetini koruduğu için Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürüldü.

Kazada otomobilde sıkışan ve hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri ise olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kaza sonrası trafiğe kapanan yol TIR ve otomobilin çekilmesinin ardından yol trafiğe tekrardan açıldı.


Anahtar Kelimeler: Gölbaşı Feci Kaza Yaralı
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER