‘Gönül rahatlığıyla gidiyorum’

GÜNDEM 20.08.2013 13:04:09 0
‘Gönül rahatlığıyla gidiyorum’

 

Görev yaptığım süre içerisinde kimseden kırılmadığını, hiç kimseye en ufak bir kalbinin kırgınlığının olmadığını ifade eden Demirkale, “Adımız, sözümüz geçtiği zaman iyi adamdı desinler, bir şeylerde yapmaya çalıştı koşturdu uğraştı, bi şekilde memlekete bir şeyler katmaya çalıştı uğraştı diyosa insanlar bizim başarıyı yakaladığımız nokta orası olur.” dedi.

Demirkale şunları kaydetti. “Burada 3 yılda yaptığımız hizmet Besni’ye, Besniliye yaptığımız hizmetti. Zaten yaptığımız işler ortada, görülüyor, teker teker anlatmamıza gerek yok. Burada sorunları çözüp bir şeyler yapmaya çalıştık. Herşeyden önemlisi de insanlara bir hoş seda bırakmaktı arkamızdan. Adımız, sözümüz geçtiği zaman iyi adamdı desinler, bir şeylerde yapmaya çalıştı koşturdu uğraştı, bi şekilde memlekete bir şeyler katmaya çalıştı uğraştı diyosa insanlar bizim başarıyı yakaladığımız nokta orası olur. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Besnililere çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde kimseden kırılmadım. Hiç kimseye en ufak bir kalbimin kırgınlığı yok. Gönül mutluluğuyla gönül rahatlığıyla gidiyorum. İşallah Besnililer de aynısını düşünüyordur. Çok güzel hatıralara ve anılarla büyük bir mutlulukla gidiyorum. Bir Kaymakam içinde böyleyse bundan büyük bir mutluluk yoktur diye düşünüyorum. İşallah Besnililerde böyle düşünüyordur. Aldığımız izlenimlerden de böyle olduğgun hissediyoruz. Herkesin Allah gönlüne göre versin. Beenden sonra gelecek arkadaş ta bayrağı bizden daha ileri götürecektir. Bizden kesinlikle daha iyi olacak ve Besni’ye daha iyi hizmetler yapacaktır. Hepimiz aynı şeyi şiar edinirsek çok güzel şeyler olur. Sizede yaptığımız çalışmalarda hep yanınızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Herkese saygılar sunuyorum.”

Görev süresi içerisinde önemli hizmetlere imza atan, son 1 yılında Şanlıurfa yolu üzerindeki Suriyelilerin kaldığı kampı da inşa eden Demirkale, Besni’de iz bırakan Kaymakamlar arasında yerini alacak. 

Bizde kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerindeki çalışmalarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor