“Görevdeki Belediye Başkanını kötüleyen aday olamayacak”

GÜNDEM 31.07.2013 10:36:14 0
“Görevdeki Belediye Başkanını kötüleyen aday olamayacak”

 

Yurt Gazetesi’nin bu konudaki haberi şöyle; “CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, parti içinde olan çekişmelere neden olan adaylık süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu . Mevcut başkanların kötülenmesine kızan Günaydın, “Konuşmasına ilk olarak görevdeki belediye başkanını kötüleyerek başlayan bir kişi aday olamayacağını kesinlikle bilmelidir” dedi.

 Yerel seçimlere bir yıldan az bir süre kala yaşanan siyasi hareketlilik devam ediyor. CHP’nin kalesi konumunda bulunan İzmir’ de yerel seçimlerde aday olmak için başlayan çalışmalarda birçok açıklama ve değerlendirme gündeme oturuyor. Mevcut belediye başkanları koltuğunu korumak için yoğun gayret gösterirken parti içindeki adaylarda farklı girişimlerde bulunuyor . 

Günaydın, “Belediye başkan adayı olmak isteyen olabilir. Şu anda görevini yapan belediye başkanları var. Ama herkes iyi bilmeli ki aday adayları içinde, başkan adaylığı düşünenler arasıda açıklamalarında ‘belediye başkanı şöyle kötü, böyle kötü’ diyerek başlayanlar kendisine dikkat etmelidir” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor