Göz Doktoru Ramazan Yayuspayı Ayıntap Park Göz hastanesinde

Daha önce Besni´de de görev yapan başarılı Göz hekimi Ramazan Yayuspayı Gaziantep Ayıntap Park Göz hastanesinde göreve başladı.

GÜNDEM 15.05.2018 18:07:56 0
Göz Doktoru Ramazan Yayuspayı Ayıntap Park Göz hastanesinde

Daha önce Besni´de de görev yapan başarılı Göz hekimi Ramazan Yayuspayı Gaziantep Ayıntap Park Göz hastanesinde göreve başladı. Göz doktoru hemşerimiz Ramazan Yayuspayı´nın özellikle Çocuk Göz Hastalıkları, şaşılık, kontak lens konusu uzmanlık alanları arasında. Besni´de görev yaptığı dönemde yılın doktoru unvanını da alan hemşerimiz bir dönem Besni´de göz doktorluğu yapan fahri hemşerimiz Dr. Derviş Çulcu´nun ortağı olduğu Gaziantep Ayıntap Park Göz hastanesinde hasta bakmaya başladı.

Dr. Ramazan Yayuspayı kimdir?

Kargalı köyü doğumlu olup 2001 yılında Besni lisesinde okul birincisi olarak mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. 2008 yılında Tıp Fakültesini derece ile bitirdim. İlk görev yerim olan Kahramanmaraş Pazarcık´ta göreve başladım. 2009 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları anabilim dalında araştırma görevlisi oldum. 2013 yılında zorunlu hizmet için Yozgat´a tayin oldum. Yozgat´ta iki yıl çalıştıktan sonra kurum içi tayin ile Besni devlet hastanesinde göreve başladım. 2016yılında Besni´de yılın hekimi seçildim. Özellikle Çocuk Göz Hastalıkları, şaşılık, kontak lens konusunda bilimsel çalışmalarım bulunmaktadır. İngilizce bilmekteyim. Bundan sonra hastalarıma Gaziantep Ayıntap Park Göz merkezinde hizmet vereceğim.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor