GÜNEŞHAN´DAN BESNİ´YE TAZİYE EVİ VE KÜTÜPHANE

Son olarak Besni´ye 16 derslikli ilkokul yapma kararını açıklayan Hayırsever hemşerimiz Vakkas Kumral´ın ardından Uşak´ta yaşayan Hayırsever işadamı hemşerimiz Bekir Güneşhan da Besni´ye bir TAZİYE EVİ ve bir KÜTÜPHANE yapma kararı aldı. Bu da dışarda yaş

GÜNDEM 19.11.2019 09:41:03 0
GÜNEŞHAN´DAN BESNİ´YE TAZİYE EVİ VE KÜTÜPHANE

UŞAK´A BİR İLKÖĞRETİM OKULU YAPTIRMIŞTI

Neredeyse yarım asırdır Uşak´ta yaşayan ve bölgenin önemli sanayicileri arasında yer alan hayırsever işadamı hemşerimiz Bekir Güneşhan Besni´ye Taziye Evi ve Kütüphane yaptıracak. Güneşhan daha önce de Uşak´ta merhum oğlu Barış Güneşhan´ın adını taşıyan bir ilköğretim okulu yaptırmıştı.
Hayırsever Hemşerimiz aldığı kararın ayrıntılarıyla ilgili Gazetemize açıklamalarda bulundu.
Taziye evi ve Kütüphane kararının kesinleştiğini bugün-yarın protokolü imzalayacaklarını belirten Güneşhan Taziye Evinin Besni´ye bağlı Sugözü (Eskiköy) köyüne yaptırılacağını ifade etti.
2 mahalleden oluşan Köyde daha önce hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından bir mahalleye taziye evi yaptırmış geçtiğimiz yıl faaliyete geçmişti. Diğer mahalledeki bu ihtiyacı da hayırsever hemşerimiz Bekir Güneşhan karşılayacak.

BİNALARA ANNE- BABA VE OĞLUNUN İSİMLERİ VERİLECEK

Annesinin Eskiköylü olması nedeniyle hem köy halkından hem de Besni´deki yetkililerden buradaki ihtiyaca binaen kendisine bir talep iletildiğini belirten Güneşhan buraya bir taziye evi ve kütüphane yapmaya karar verdiğini söyledi. Taziye evi ihtiyacının yanında köyde bir kütüphanenin bulunmadığının belirtilmesi üzerine 2 mahallenin ortasına bütün öğrencilerin rahatça ulaşabileceği bir arsa üzerine Kütüphane yapacaklarını ifade eden Güneşhan böyle hizmeti Besni´ye, Eskiköy´e kazandırmaktan da son derece mutlu olduğunu söyledi. Kütüphane´nin bir kompleks şeklinde yapılacağını içerisinde Yemekhane ve Spor salonunun da bulunacağını ifade eden Güneşhan, isminin ise Barış Güneşhan Kompleksi olacağını kaydetti. Taziye Evinin adının da Fatma-Hüseyin Güneşhan olacağını belirten Bekir Güneşhan, protokolün ardından hızlı bir şekilde inşaata başlayacaklarını ifade etti.
? B.E. HABER MERKEZİ


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor