GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ VATANDAŞI BEZDİRDİ

GÜNDEM 15.03.2014 14:05:42 0
GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ VATANDAŞI BEZDİRDİ

Hafta sonu bile dinlenemediklerinden yakınan vatandaşlar, sabahın 09.00’unda başlayan ve akşama kadar devam eden gürültü yüzünden olumsuz etkilendiklerini belirttiler. 

Yerel seçimler için müzik sistemleriyle donatılmış Besni’deki tüm partilere ait yaklaşık 15 tane seçim arabası var ve gündüzleri sürekli şarkılar, türküler, şiirler v.s aşırı yüksek sesle çalınıyor!

Hastaların, yaşlıların, bebek ve çocukların, okullarda ders gören öğrencilerin bu gürültü kirliliğinden olumsuz yönde etkilendiklerini belirten vatandaşlar, “Bu şekildeki propaganda seçmenin oyunu ne kadar etkileyebilir ki, insanlar yüksek sesten o kadar bıkmış ki daha beter ters etki yapıyor bu müzikler. Bütün siyasi Partilerin buna bir çare bulmalarını istiyoruz” dediler. Özellikle evde küçük çocuğu olan kadınlar, yüksek sesten en çok muzdarip olan kesimi oluşturuyor.

Peki Siyasi Partilerin alacakları oylara bu müziklerin ne kadar etkisi var? Müziklerin kapatılması yada sesinin kısılması için Partiler anlaşabilirler mi? sorularına cevap arayan vatandaşlar, “Keşke ilçemizdeki siyasi partiler anlaşsa da bu seçim arabalarının mahalle mahalle gezmesi işine bir son verse, bu şekilde herkes rahatlar” temennisinde bulunarak, “Yok böyle bir anlaşma olmayacaksa da en azından günün belirli saatlerinde 2-3 saat kadar dinletseler” diyerek siyasi partilere çağrıda bulundular.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor