Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Güvenlik Güçleri Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Son günlerde yapılan operasyonlarla uyuşturucuyla mücadelede kararlı adımlar atan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

ASAYİŞ 16.05.2017 15:44:52 0
Güvenlik Güçleri Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Son günlerde yapılan operasyonlarla uyuşturucuyla mücadelede kararlı adımlar atan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

 

Operasyonlar Kararlılıkla Sürüyor

 

Son zamanlarda uyuşturucuyla mücadele kararlı adımlar atan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri vatandaşların takdirini topluyor.

Kırsalda uyuşturucu operasyonlarını sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri geçtiğimiz günlerde Köseceli Beldesine bağlı Yukarısöğütlü köyünde E.K. isimli kişinin tarlasına düzenlenen operasyonda 253 kök kenevir ele geçirirken,  aynı şüphelinin köydeki evinde yapılan aramada ise 153 kök kenevir ile 100 gram esrar ve 100 gram kenevir tohumu ele geçirmişti. 
Yine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Besni´ye bağlı Sarıyaprak Köyünde iki ayrı noktada yaptığı arazi taramasında toplamda bin 568 kök kenevir bitkisi ve 80 gr. Kenevir tohumu ele geçirdi.

Sarıyaprak köyüne bağlı Yayıklı mezrasında M.C isimli şahsa ait olduğu öğrenilen fıstık bahçesinde yapılan arazi taramasında Bin 318 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken şahsa ait kahvede yapılan aramada ise 75 gr. Kenevir bitkisi tohumu ele geçirildi.

Aynı Köyde Fatih mahallesinde A.Ç isimli şahsa ait olduğu öğrenilen fıstık ve bağ bahçesinde yapılan arazi taramasında 260 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, şahsa ait evde ise 5 gr. Kenevir tohumu ele geçirildi.

 

Emniyetten Adrese Operasyon!

 

İlçe Jandarma Komutanlığı kırsalda faaliyetlerini sürdürürken Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ise ilçe merkezinde uyuşturucu ihbarı üzerine adrese operasyon düzenledi.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir evin çatı katında 44 kök hintkeneviri, madde kullanımında kullanılan poşetler ile çok sayıda çakmak gazı tüpü ele geçirildi. Olayla ilgili S. L. İsimli şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER