Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hakan İsot´tan Osman İsot M.T.A.L´ye Ziyaret

İsotlar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 11.05.2019 12:13:17 0
Hakan İsot´tan Osman  İsot M.T.A.L´ye Ziyaret

İsotlar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot, 2014 yılında babası Merhum Osman İsot adına yaptırdığı ve birçok alanda destek verdiği Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, Okul Müdürü Nevzat Avşar´dan bilgi aldı. Hakan İsot, öğrenci pansiyonu, derslikler ve atölyeleri gezerek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Okulun mevcut durumundan memnun kalan İsot, okulun kendileri için çok önemli olduğunu, bundan sonraki süreçte de İsotlar Grup olarak destekleyeceklerini belirterek Okul Yönetimine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Nevzat Avşar ise ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek; ?İsotlar Grup A.Ş. gibi ülkemizin önde gelen sektör temsilcilerinden birinin desteğini almanın önemli olduğunu, bundan sonraki süreçte de bu desteğin artarak devam etmesini bekliyoruz. Bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı Hakan İsot´a teşekkür ediyorum? dedi.


Anahtar Kelimeler: Hakan İsot Osman İsot Ziyaret
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER