Hakan Kılınç; ?adayım?

Cumhuriyet Halk Partisinde kongre heyecanı devam ediyor. 9 Aralık Cumartesi günü ilçe kongresini gerçekleştirecek olan CHP Besni Teşkilatında Başkan Hakan Kılınç aday olduğunu açıkladı.

SİYASET 5.12.2017 18:49:57 0
Hakan Kılınç; ?adayım?

?Delegelerimizi seçimle belirledik?

Adıyaman´da ilçe kongrelerini bir bir gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi 9 Aralık Cumartesi günü Besni ilçe kongresini yapacak.

Kongreye tüm Besnilileri davet eden CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, genel merkezin Mayıs ayında aldığı olağan kurultay kararının ardından 5 aylık süreç içerisinde demokrasi şöleni yaşadıklarını ifade etti.

Kılınç konuyla ilgili şunları kaydetti; ?Genel Merkezimizin Mayıs ayında aldığı Olağan Kurultay ile yaklaşık 5 aydır tüm Türkiye´de il ve ilçe kongre süreçleri devam etmektedir. İlçemizde de yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile 9 Aralık 2017 tarihinde saat 10:00´da Besni Belediye Düğün Salonunda ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz.

Bu geçen 5 aylık süreç içerisinde Besni merkez, beldelerimiz ve köylerimizde ilçe kongre delege ve ön seçim delegelerimizin belirlendiği seçimi yaparak kongre hazırlıklarımızı bitirdik. Besni tarihinde ilk defa ilçemizde muhtarlık bölgelerindeki delege seçimlerimizi demokrasi şöleni içerisinde seçim yaparak belirledik.

?CHP Kadroları iktidara hazırlanıyor?

Çünkü bu ülkede kurucu güç bütün partilerin hamisi CHP kadroları ülkemizde iktidara hazırlanıyor. İşte bu kadroların görev dağılımı güç birliği yapacağı demokrasi şöleni kongrelerimize herkesi bekliyoruz.

Öyle talimat ile değil, emir komuta zinciri ile değil her köyde her mahallede seçilmiş delegelerimizin tercihlerinin sandığa yansıdığı ilçe ve il kongrelerimiz CHP tarihinin demokrasiyi ne kadar içselleştirdiğinin bir kanıtıdır.

?Adayım?

İşte demokrasiyi hukuk kurallarını içselleştiren CHP Türkiye´yi adaletli yönetmeye talip, çünkü CHP kişilerin değil her bir üyesinin bir değer olduğu, fikirlerinin önemli olduğunu bilerek siyaset yapanların adresidir. Gelin bu adreste sizde bize yol arkadaşı olun. Bu davet tüm hemşerilerimizedir.

2 yıldır onurlu, şerefli bu görevi ben ve yönetimimde bulunan arkadaşlarımızla birlikte gururla yürüdük.

Eylül 1923 tarihinden bu yana ülkemizin ve aydınlık geleceğimizin teminatı olan partimizin ilçe başkanlığına siz değerli yol arkadaşlarımın da teveccühü ile tekrar adayım. 9 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacak olan kongremize tüm partililerimiz ve halkımız davetlidir.


Anahtar Kelimeler: Hakan Kılınç adayım

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor