Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hakan Kılınç; ?Her Şartta Mesleğinin Gereğini Yapan Basınımızın Gününü Kutluyorum?

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu.

GÜNDEM 11.01.2017 13:55:52 0
Hakan Kılınç; ?Her Şartta Mesleğinin Gereğini Yapan  Basınımızın Gününü Kutluyorum?

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize ziyarette bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, yönetim kurulu üyesi Haci Ali Temel ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek çalışanlarımızın gününü kutladı.

Gazetecilerin önemli bir görevi icra ettiğine dikkat çeken Kılınç, ziyaretle ilgili duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi; ? Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçemizde ki yerel basınımızı ziyaret ederek bir nebze olsun çalışan gazetecilerin gününü kutladık.

Dünya basın özgürlüğü endeksi raporuna göre 180 ülke arasında 149. Sırada yer alan bir Türkiye´de mesleğini hakkıyla icra etmek gerçekten zordur. Her şartta mesleki onuruyla hareket eden ve mesleğinin gereğini yapmaya çalışan basın emekçilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü kutluyorum.

Düşüncelerinden dolayı bugün cezaevinde mahkûm olan gazetecilerimizin de bir an önce dışarıya çıkıp mesleklerini icra etmelerini umut ediyorum. Tekrar bütün gazete çalışanlarının gazeteciler gününü kutluyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER