HALI SEKTÖRÜNE ERDEMOĞLU DAMGASI

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 28. Olağan Genel Kurulunu ve 2020 İhracat Şampiyonları Ödül Törenini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla gerçekleştirdi. İhracatın şampiyonlarının ödül töreninde 28 sektörün en fazla ihracat yapan işadamla

GÜNDEM 20.09.2021 20:39:00 0
HALI SEKTÖRÜNE ERDEMOĞLU DAMGASI

BAŞARI ÇITASI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

30 yılı aşkın bir süredir önemli yatırımlarla yoluna devam eden ve özellikle son yıllarda SASA ile dikkat çeken atılımlar yapan Erdemoğlu Holding, Merinos Halının bilinen bir marka oluşu ve SASA´nın da önemli performans artışı ile birlikte başarı çıtasını daha da yükselterek çalışmalarına devam ediyor.
Erdemoğlu Holding bünyesindeki Merinos Halı ile dünyanın birçok ülkesinde bilinen bir marka oluşturan hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi SASA´nın önemli performans artışı ile beraber dikkat çeken başarılara imza atmaya devam ediyor. Yaptıkları yatırımlarla ülke ekonomisine verdikleri katkının yanı sıra sosyal sorumluluk alanındaki etkinlikleri ile de tanınan Erdemoğlu Ailesi, hayırseverlikleri ile de vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

HALIDA TÜRKİYE İHRACAT ŞAMPİYONU

Türkiye İhracatçılar Meclisinin 28. Olağan Genel Kurulu ve 2020 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni geniş katılımla yapıldı.
Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milletvekilleri, ihracatçı birlikleri başkanları ve sektör temsilcileri katıldı. Törende en fazla ihracat yapan firmalara ve sektör şampiyonlarına ödülleri verildi. Sektör ödülleri kategorisinde halıda Türkiye şampiyonu olan Erdemoğlu Dış Ticaret adına Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile TİM Başkanı İsmail Gülle´nin elinden aldı.
 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor