HALI SEKTÖRÜNDE TÜRKİYE’NİN İHRACAT ŞAMPİYONU ERDEMOĞLU

.

GÜNDEM 16.06.2022 17:20:00 0
HALI SEKTÖRÜNDE TÜRKİYE’NİN  İHRACAT ŞAMPİYONU ERDEMOĞLU

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 29'uncu Olağan Genel Kurulu ile 2021 İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni yapıldı. Törende Erdemoğlu Dış Ticaret, Türkiye Halı Sektörü ihracat şampiyonu oldu. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayyırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu, şampiyonluk ödülünü, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve TİM Başkanı İsmail Gülle’den aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 29'uncu Olağan Genel Kurulu ile 2021 İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, TİM Başkanı İsmail Gülle ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Halı sektöründe Türkiye İhracat şampiyonu olan Erdemoğlu Dış Ticaret adına ödülü, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu aldı. Erdemoğlu’na ödülünü ise Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve TİM Başkanı İsmail Gülle takdim etti.
Önemli yatırımlarla yol almaya devam eden ve son yıllarda SASA ile dikkat çeken atılımlar yapan Erdemoğlu Holding, Merinos Halı’nın bilinen bir marka oluşu ve SASA’nın da önemli performans artışı ile birlikte başarı çıtasını daha da yükselterek çalışmalarına devam ediyor. Erdemoğlu Holding bünyesinde Merinos Halı ile dünyanın birçok ülkesinde bilinen bir marka oluşturan Erdemoğlu Ailesi, SASA’nın önemli performans artışı ile beraber önemli başarılara imza atıyor. Yaptığı yatırımların yanında sosyal sorumluluk alanındaki etkinliği ile de tanınan Erdemoğlu Holding, yaptıkları hayır işleri ile de vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor