Halkımız rahatsız olmasın diye müzikleri durdurmaya hazırız

GÜNDEM 18.03.2014 16:53:41 0
Halkımız rahatsız olmasın diye müzikleri durdurmaya hazırız

CHP, MHP ve Saadet Partisi, yaptıkları açıklamada, tüm partilerin anlaşması durumunda sokaklarda dolaşan sesli propaganda araçlarında sesi kapatmaya veya belirli bir kısıtlama getirmeye hazır olduklarını açıkladılar. Diğer Partilerden ise bu konuda sessizliklerini korudular.

Serter: Adaylar destek verirse Müzikleri durdurmaya hazırız

CHP Besni Belediye Başkan adayı Fahri Serter, geçen sayımızda çıkan “Gürültü Kirliliği Vatandaşı bezdirdi” haberi üzerine yaptığı açıklama yaptı. Fahri Serter, diğer partilerinde destek vermesi durumunda müzikleri durdurmaya hazır olduklarını söyledi. “Özellikle evde küçük çocuğu olan anneleri hasta vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı ve okullarda ders gören öğrencilerimizi düşünerek seçim kampanyamız süresi içerisinde kimseyi rahatsız etmek istemiyoruz. Eğer diğer aday arkadaşlarımız da destek verirlerse biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak araçlarımızın müziklerini durdurmaya hazırız.” dedi.

Canpolat: Kapatacaklarsa biz herkesten önce kapatırız

MHP Besni Belediye Başkanı Gülseren Canpolat’ta, “Gazetenizi haberi, halkımızın bu seçim döneminde gürültü kirliliğine olan tepkisini yansıtıyor. Halkımız haklı ve seçim kampanyası sürecinde kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yoktur. Halkın şikayetini doğru buluyorum. Ancak, Bizim sadece müzik yayını yapan 1 aracımız varken, diğer partilerin her birinin 3-4 aracı bulunuyor. Kapatacaklarsa herkesten önce biz kapatırız. Bunun için Besni’de seçime giren partilerle görüşüp uzlaşmaya hazırız. Bizim amacımız üzüm yemek bağcıyı döğmek değil. Vatandaşımızı, hastalarımızı, ev hanımlarımız rahatsız etmemek için gerekeni yapmaya hazırız.” dedi.

Öztürk: Rahatsızlığın giderecek bir düzenlemeye sıcak bakarız

SP Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’te vatandaşı rahatsız etmenin önüne geçecek bir düzenlemeye sıcak bakacaklarını belirterek, “Çağımız artık iletişim araçlarının en üst seviyeye çıktığı bir çağ. Yazılı ve görüntülü medya kanalları ve internetle birlikte sosyal medya aracılığıyla herkese ulaşmak mümkün. Bu olanakların kısıtlı olduğu zamanlarda çevre ve gürültü kirliliğine yol açan malzemeleri ve araçları kullanmak doğal karşılanıyordu. Ama artık bu yolla geniş halk kitlerine ulaşmak, anlamsızlaşmaya hatta tepki çekmeye başladı. Bu minval çerçevesinde Saadet Partisi olarak biz de oluşacak ortak bir akıl doğrultusunda propaganda araçlarımızın vatandaşı rahatsız etmesinin önüne geçecek bir düzenlemeye sıcak bakarız.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor