“Halkımızdan, bize büyük bir teveccüh var”

GÜNDEM 12.03.2014 08:18:08 0
“Halkımızdan, bize büyük bir teveccüh var”

30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için aralıksız çakıştıklarını söyleyen Saadet Partisi İl Genel Meclisi adayları Aydın Arslan, Mehmet Aslan, Mehmet Emin Çalım ve Hikmet Elmas, “İnsanlar yeni bir siyasi tercih olarak bizleri bağırlarına basıyorlar” dedi.

Gazetemiz Sahibi Orhan Önder’i ziyaretleri sırasında seçim çalışmalarını anlatan adaylar adına açıklama yapan Aydın Arslan, “Köylerdeki çalışmalarımızı aralıksız devam ediyor. Gece gündüz demeden çalışıyor halkımızın ayağına gidiyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında halkımızın bize karşı büyük bir teveccühü olduğunu söylemek istiyorum. Her gittiğimiz köyde,12 yıllık ihmal edilmişliğin izlerini görüyor, feryatlarını duyuyoruz. İnsanlar yeni bir siyasi tercih olarak bizleri bağırlarına basıyorlar, serzenişte bulunuyorlar. Köylerde yol denen bir şey yok! Kanalizasyon yok, altyapı yok. Yol olmadığı için bazı köylere araçla girilemez durumda. İktidar partisinin meclis üyeleri de her gün bu yollardan geçiyorlar, ama görmezden geliyorlar. 

Kızılin Sayören yolunun Çanakçı mevkindeki köprü mesela. Bu köprüden Biçerdöver geçemiyor. Yıllardır bu böyle ama çözüm bulan yoktur. Ak Parti halkın istediği hiçbir kimseyi listelerinde aday göstermedi. Biz ise halkın tercihleriyle aday gösterildik. Şöyleki 1. Sıra adayımız Aydın Arslan Yazı köyleri bölgesinde, 2. Sıradaki adayımız Mehmet Aslan Hevedi köyleri bölgesinde, 3. Sıra adayımız Mehmet Emin Çalım Yazı köyleri bölgesinde, 4. Sıra adayımız Hikmet Elmasçı ise Yeniköy bölgesinde aday gösterildi. Bu liste gösteriyor ki halkımızın bütününü kucaklayan ve temsil eden bir partiyiz. 30 Mart’ta halkımızın, tek adam egemenliğine sandıkta son vermesinin zamanı gelmiştir.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor