Haluk Levent: Adam gibi adam Fahri Serter’e destek için geldim

GÜNDEM 28.03.2014 08:13:21 0
Haluk Levent: Adam gibi adam Fahri Serter’e destek için geldim

Geçtiğimiz Eğitim Bayramında da Besni’de konser veren Haluk Levent, CHP karargâhında Fahri Serter ve partililer tarafından karşılandı.

Fahri Serter için seçim müziği de yapan Haluk Levent, “ Buraya adam gibi adam olan Fahri Serter’e destek olmak için geldim” dedi. Herhangi bir siyasi parti ile bağının olmadığını söyleyen Haluk Levent, “Ben siyasi partilerin konserlerine gitmiyorum. Besni’ye de adam gibi adam olarak gördüğüm Fahri Serter’e destek olmak için geldim. İçimizde diğer partilere oy vermiş, gönül vermiş vatandaşlarımızda olabilir. Haluk Levent gibi bir sanatçının siyasi parti tutması olanaksızdır. Bizler parti yerine kişileri tutar onlara destek veririz. Buradan hepinize bir müjde vermek istiyorum yakında yeni çıkan albümümle sizlerin karşısına çıkıp konser vereceğim”  dedi. 

Fahri Serter ise desteğinden dolayı Haluk Levent’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Haluk Levent “Zor Aşk” isimli şarkısını söyledi. Şarkıdan sonra, toplanan halkla beraber sohbet eden Haluk Levent hayranlarıyla da bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor