Hamit Aslan AKP’den aday adayı oldu

GÜNDEM 3.01.2015 11:57:42 0
Hamit Aslan AKP’den aday adayı oldu

Ak Parti’de de Besni İHH İnsani Yardım Derneğinin kurucu başkanı Hamit Aslan aday adayı olduğunu açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Aslan, “Bizden önce yapılan hatalardan ders çıkararak, yapılan hizmetlere de daha fazlasını katmak suretiyle, var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Aslan açıklamasında şunlaır söyledi. “Uzun zamandır; Ankara başta olmak üzere, İlimizde ve Besni ilçemizde her kesimden yaptığımız geniş çaplı istişareler sonucunda, Besni ve bölgesinde siyasi anlamda ciddi sıkıntılar yaşandığını gördük. Makamların ve mevkilerin birer emanet olduğu bilincindeyiz. Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmanın dünya ve ahiret adına büyük kazanımlar getireceğine inancımız sonsuzdur. Cumhuriyet tarihi boyunca, Ak Parti Hükümetleri süresince Türkiye’de ekonomik ve sosyal anlamda önemli gelişmeler yaşandı. Allahın izniyle, Türkiye çözüm süreciyle birlikte önümüzdeki zamanlarda şaha kalkacaktır.

Ak Parti bir dava partisidir ve bu davaya inanan kişiler olarak bizim de sorumluluk almamız gerekmektedir. Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda yaptığım yöneticilik becerim ve birikimimle Yeni Türkiye yolunda, 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayıyım.

2023 hedeflerine ulaşmak için siyaset kan tazelemelidir. Genç ve dinamik kadrolarla gece gündüz demeden, millete hizmet yolunda; Cenab-ı Allahın takdiri ve halkımızın teveccühüyle bıkmadan usanmadan çalışacağız. Bu vesile ile halkımızın sorunlarını aracısız, yerinde öğrenerek çözeceğiz. Bizden önce yapılan hatalardan ders çıkararak, yapılan hizmetlere de daha fazlasını katmak suretiyle, var gücümüzle çalışacağız.

Hiçbir kesimi ötekileştirmeden, Ak Partinin gönül kapılarını herkese açacağız. Çeşitli nedenlerle bu davaya küsmüş herkesin kapısını tek tek çalacağız. Ak Parti Adıyaman İl Kongresinde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz, %75 sözünü yerine getirmek için mesai kavramı gözetmeyeceğiz.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor