Hasan Emre ile Besni sohbetleri devam ediyor

Gazetemiz başyazarı Hasan Emre, Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle sohbet edip sevgi ve sayfının önemini anlattı.

GÜNDEM 13.01.2017 19:19:16 0
Hasan Emre ile Besni sohbetleri devam ediyor

 

Gazetemiz başyazarı Hasan Emre, Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle sohbet edip sevgi ve saygının önemini anlattı. Öğrencilere nasihatlarde bulunan ve şiirler okuyan Hasan Emre şunları söyledi:

"Bu hafta Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin konuğu oldum. Bir saat boyunca öğrencilere ara ara kendim ve bazı şairlere ait şiirle söyleşimizi süsledik. Öğrencilerimize sevgi ve saygının insan yaşamındaki önemine değindik. Besni´nin dünü ve bugünü hakkında bilgiler verdim.

Sevgi ve saygı ile beslenen ağacın meyvelerinden Hoşgörü?ye Besni penceresinden bakmak gerekirse bunun en güzel örneğinin Aşatma ismindeki gizem ve eski zamanlarda tüm şerbetçilerde bulunun Haci?nin bardağı uygulamasını örnek verdim.Çevresindeki insanlara sevgiyi yitirmenin, inancına, mezhebine saygı duymamanın acı sonu bugün çevremizde Bağdat ve Halep´te olduğunu belirttik."  Konferans sonunda okul müdürü Nevzat Avşar Hasan Emre?ye günün anısına okulun logosunun işlendiği saat armağan etti.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor