Hasan Emre’nin İstanbul Ziyaretleri

GÜNDEM 17.07.2014 08:11:52 0
Hasan Emre’nin İstanbul Ziyaretleri

Beraberinde BEV yöneticileri Eczacı Mehmet Baykara, Ali Aslanbay ve Halil Göksel ile birlikte Zicirlikuyudaki mezar başında dua eden Hasan Emre bir kez

 daha Besni Ekspres ailesi olarak taziye dileğinde bulundu. Zübeyir Özbay'ın kişiliği ve düşünceleri ile tüm Besnililere örnek olması gerektiğini söylerken ölümü sonrası gerek yerel medya gerekse sosyal medya ortamında oluşan görüş ve dileklere dikkat çeken Emre;  ölümden sonra bu şekilde anılmanın bir insan için kazanılması zor bir servet olduğunu sözlerine ekledi.

Kabir ziyareti sonrası BEV yöneticileri ile birlikte Bahçelievler Besnililer derneğinin iftarına katılmak üzere dernek lokaline geçen Hasan Emre ayrıca İstanbul Besnililer derneği Onursal başkanlığına seçilen Av. Ahmet Kemal Ferlengez'i ziyaret ederek tebriklerini iletti.

İstanbul'da bulunan derneklerin en büyük ihtiyacının tüm hemşehrileri kucaklayacak içinde taziye evi, lokal vs şeyleri kapsayacak bir kültür merkezi olduğunu ifade eden Gazetemiz başyazarı Hasan Emre; Av. Ahmet Kemal Ferlengez ağabeyin bu noktada lokomotif görevini yapabileceğini ve geçmişteki başarılarının bunu ispatı olduğunu ifade etti. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor