Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hasan Emre Öğrencilere Sevgiyi Anlattı

Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında gerçekleştirilen değerler eğitimi faaliyetleri kapsamında Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ?Sevgi? konulu konferans verdi.

GÜNDEM 27.02.2018 10:42:14 0
Hasan Emre Öğrencilere Sevgiyi Anlattı

Bir Başkadır Bizim Besni Sevdamız

Adıyaman Valiliğinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürüttüğü Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan programa Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre, Okul Müdürü Nevzat Avşar, İdareci, Öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dillere destan ?Bir Başkadır Bizim Besni Sevdamız? şiiriyle başladığı konferansta Hasan Emre, ?Dostluklar sevgi ile başlar. Sevgi ise bir çiçektir. Çiçek nasıl sulanmaz, bakımsız bırakıldığında kurur, yok olursa dostlarda sevgiden mahrum bırakıldığında yok olur. Sevginin olduğu yerde hayat vardır. Hayatta mutlu olmanın yolu yaptığınız işi sevmekten geçer.? dedi.

Vatan Sevgisi üzerinde durdu

Vatan sevgisi üzerinde de duran Emre, önceki gün İlçemizden geçen Askeri konvoya yapılan uğurlama töreninden örnekler verdi.

Konferansın ardından açıklamalarda bulunan okul müdürü Nevzat Avşar; ?Her yıl EDEB Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz değerler eğitimi programlarımızdan biri artık geleneksel hale geldi. Sayın Hasan Emre, önceki yıllarda olduğu gibi bugün de bizleri kırmayarak güzel bir program gerçekleştirdi. Kendisine huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.? dedi.

Konferansta Okul Müdürü Nevzat Avşar Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre´ye çiçek takdim etti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER