Hastaneye dört yeni Doktor atandı

GÜNDEM 26.12.2014 10:46:59 0
Hastaneye dört yeni Doktor atandı

güçlendirildi. 4 ayrı branşta atanan Uzman Hekimler Hasta muayenesine başladı. 

Besni Devlet Hastanesine; Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Çocuk Hastalıkları ve Kardiyoloji branşlarında ataması yapılan Uzman Doktorlar görevlerine başladı. 

Son atanan 4 hekim ile birlikte Hastanedeki Uzman hekim sayısı 14’e yükseldi. 11 de pratisyen hekim bulunuyor. Besni Devlet Hastanesi Başhekimliğine geçtiğimiz hafta atanan Dahiliye Uzmanı Dr. Adnan Yüksel, yeni atanan doktorların görevlerine başladığını ve Besni halkına hizmet için çalışacaklarını, diğer eksikliklerin ise Yılbaşından sonra giderileceğini ifade ederek, “Hastanemize yapılan yeni Doktor atamalarıyla ilgili olarak sayın vekilimiz Mehmet Erdoğan ile Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri sayın Hüseyin Şen’e teşekkür ediyorum. Besni halkının doktorlarımızı sahiplenip, bağırlarına basacaklarına inanıyor, yeni atanan hekimlerimize de görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başhekim Yüksel, 60. Dönem Devlet Hizmet yükümlülüğü kurasında Besni Devlet Hastanesine Üroloji ve Çocuk Hastalıkları kadroları açıldığını belirterek bu hekimlerin de 2015 Ocak ayı sonuna kadar görevlerine başlayacaklarını söyledi.

Ataması yapılan doktorlar arasında bulunan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sezen Akıncı’nın Besni ilk görev yeri olma özelliğini taşıyor. Çoban Fırat Üniversitesi Mezunu. 

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Cihad Tatar ise Uludağ Üniversitesi mezunu. 2007-2009 yılları arasında Adıyaman Acil Serviste çalıştı. 2009-2014 yılları arası İstanbul Haseki Eğitim Araştırma hastanesinde çalıştı. Son olarak Besni Devlet Hastanesine atandı. Evli ve 1 çocuk babası.

Besni Devlet Hastanesine yeni atanan diğer Doktorlar ise; Dr. Yasemin Çoban – Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve Dr. Kader Eliz Uzel – Kardiyoloji Uzmanı.

Yeni atanan Uzman hekimlerle Hastanenin Doktor kadrosunun 14’e çıktı.

Doktorlar ve branşları şöyle:

Dr. Adnan Yüksel – Dahiliye Uzmanı

Dr. Galip M. Öztürk - – Dahiliye Uzmanı

Dr. Aykut Özyaşar – Fizik Tedavi Uzmanı

Dr. Metehan Özer – Ortopedi Uzmanı

Dr. Atay Vural – Nöroloji Uzmanı

Dr. Fadime Tosun – Anestesi Uzmanı

Dr. Hakan Geden – KBB Uzmanı

Dr. Sezen Akıncı – Kadın Doğum Uzmanı

Dr. Cihad Tatar – Genel Cerrahi Uzmanı

Dr. Yasemin Çoban – Çocuk Hastalıkları Uzmanı

Dr. Kader Eliz Uzel – Kardiyoloji Uzmanı

Dr. Feyza Ersan – Psikiyatri Uzmanı

Dr. Naci Üngür – Radyoloji Uzmanı

Dr. Ercan Aluç – Biyokimya Uzmanı

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor