Hatice Gölbaşı İlköğretim Okulu

GÜNDEM 9.11.2012 14:00:23 0
Hatice Gölbaşı İlköğretim Okulu

deta Türkiye’ mizde gündemin sık sık değişmesi gibi bende yoğunluğa bağlı olarak çok önce yazmam gereken yazıyı ancak bu gün kaleme alma fırsatı buluyorum.

Bir ara yurt dışında bulunmam, mesleki olarak yoğunluğum ve diğer başka sebeplerden dolayı yazımız gecikmiş oldu. Yukarıda yazdığım sebeplere bağlı olarak gecikmeden dolayı öncelikle okurlarımızdan özür dileyerek yazıma başlamak istiyorum.

Hayırda yarışmayı kendine şiar edinmiş varlıklı hemşerilerimizden bir tanesi de Safyün Halı A.Ş Yönetim Kurulu başkanı sayın Hayrullah Gölbaşı.

Sayın başkanımız, Benim de BEV (Besni Eğitim Vakfı) kongreleri vesilesi ile tanıdığım 2010 yılında vefat eden merhume ve muhterem hanımefendi eşleri Hatice Gölbaşı adına  Pınarbaşı mahallesinde 18 derslikli bir İlköğretim okulu yaptırdı.

Açılışa Valimiz sayın Mahmut Demirtaş ile birlikte Adıyaman Milletvekilimiz sayın Mehmet Erdoğan, Gaziantep Eski Milletvekilimiz sayın Ahmet Yılmazkaya, İl ve ilçe protokolünden bir çok kişi, yakın çevreden ve özellikle de Gaziantep’ten çok sayıda hemşerimiz katıldı. Besni den hemşerilerimiz de oldukça yoğun olarak açılış programımıza teşrif etti.

Hatice Gölbaşı İlköğretim okulunun açılışında düşüncelerini belirten SAFYÜN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hayrullah Gölbaşı, eşi rahmetli Hatice Gölbaşı’nın okuyamaması nedeniyle bu okulu yaptırdıklarını kaydetti. Gelecek kuşağın daha eğitimli olması için elinden geleni yapacağını vurgulayan Gölbaşı; “Amacımız eğitimli insan ordusuna bir yenisini daha eklemektir” dedi.

Bayram havasında ve tadında geçen açılış programı Besni tarihindeki altın sayfalarındaki yerini aldı.

Adı insanlığın en önemli ortak paydası olan bir eğitim kurumunda geçen merhume Hatice Gölba’şıyı rahmetle anarken.

Bu kurumu ilçemize kazandırdığı için SAFYÜN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hayrullah Gölbaşı ve çocuklarına Besni’miz adına derin şükranlarımızı sunuyoruz.

İyi ki varsın SAFYÜN iyi ki varsınız Gölbaşı ailesi…


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor