Hayati İşitmen Esnaf odasına adaylığını açıkladı

2018´in ilk çeyreğinde yapılacak olan Besni Esnaf Odası seçimleri için ilk adaylığını açıklayan Hayati İşitmen oldu. İşitmen, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Şekip Önder ve Yazı işleri Müdürü Orhan Önder´e adaylığı hakkında açıklamalarda b

GÜNDEM 27.09.2017 09:54:37 0
Hayati İşitmen Esnaf odasına adaylığını açıkladı

2018´in ilk çeyreğinde yapılacak olan Besni Esnaf Odası seçimleri için ilk adaylığını açıklayan Hayati İşitmen oldu. İşitmen, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Şekip Önder ve Yazı işleri Müdürü Orhan Önder´e adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Besni Küçük Sanayi Sitesinin sevilen esnaflarından olan İşitmen´in adaylığı bir süredir esnaflar arasında konuşuluyordu. Gazetemizi ziyaret ederek aday olduğunu belirten İşitmen, esnafımızı daha iyi yerlere getirmek, Esnaf Odasının daha aktif bir şekilde ilçemize hizmet verebilmesi için bu göreve talip olduğunu söyledi.

Yaklaşık 1500 üyesi bulunan Besni Esnaf Odasına adaylığı hakkında konuşan Hayati İşitmen, ? Besni Sanayisinde 1999 yılından beri oto Elektrikçilik işi yapıyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım, Sanayide yeniliklere imza atan bir esnafım. Değerli Besni esnafımız bizi başkanlığa layık görürse esnafımızın önünü açarak yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte ele ele verip daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.? dedi.

Aynı zamanda 2 dönemdir Esnaf odasının Yönetim kurulunda görev yaptığını belirten İşitmen neden aday olduğu konusunda ise, ?Adaylık noktasında Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımın ve yakın dostlarımın aday olmam gerektiği noktasında görüş bildirmelerinin ardından aday olmaya karar verdim? dedi.

Hedefinin Esnaf Odasını daha aktif hale getirmek olduğunu söyleyen İşitmen, şöyle devam etti. ?Öncelikli hedefimiz Odamızı daha aktif ve başarılı bir hale getirmektir. İlçemizdeki diğer STK´lar ile sürekli istişare içerisinde ortak projeler üreterek esnafımıza ve ilçemize nasıl daha faydalı olabilirizin gayreti içinde olacağız. Birçok projemiz var Allah nasip ederse ve o güne gelirsek projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Bu konuda tüm esnafımızdan destek bekliyoruz. Yeni ruh taze kan her zaman iyidir sloganıyla yola çıktık. Bu duygu ve düşüncelerle diğer aday olacak arkadaşlara başarılar dilerken Besni esnafımıza da saygı ve sevgilerimi sunuyorum?

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor