Hayırsever Abuzer Yıldırım’dan Tut’a okul

GÜNDEM 2.04.2013 10:31:26 0
Hayırsever Abuzer Yıldırım’dan Tut’a okul

 

Valilik Makamında düzenlenen protokole Vali Mahmut Demirtaş, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Çelik ve Hayırsever Abuzer Yıldırım katıldı. 
Hayırsever Abuzer Yıldırım tarafından Tut İlçesine 18 derslikli bir İmam Hatip Ortaokulu yapılacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Kamu yatırımlarıyla bazı ihtiyaçları karşılamakta güçlük çekiyoruz. Destek için hayırseverlerin kapısını zaman zaman çalarak kendilerinden destek istiyoruz. Tut ilçemize yapılacak olan bu okulumuz önemli bir eğitim yatırımıdır. Çünkü en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. İlimizde hayırseverlerin eğitime olan desteği bizi memnun ediyor. Hayırsever Abuzer Beyin bu davranışının örnek olmasını diliyoruz. Daha eğitimli bir toplum ve daha güvenli bir gelecek oluşturma adına Abuzer Beyin yaptıracağı okulun açılışını da inşallah hep birlikte yaparız. Eğitime verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”dedi. 
Tut ilçesine yapılacak olan 18 Derslikli okul ile ilgili bilgi de veren Vali Demirtaş, “Okulumuzun birkaç gün içinde temelini atarak, 24 ay içersinde tamamlanması ve 2015 yılının başında eğitim ve öğretime kazandırılması öngörülmektedir”dedi. 
Hayırsever Abuzer Yıldırım ise, memleketine bir eser kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, elimizden geldiği kadarıyla ilimizdeki eğitime katkıda bulunmaya çalışıyoruz dedi.
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor