HAYIRSEVER AVUKAT KARADENİZ´DEN İHTİYAÇ SAHİBİ 750 AİLEYE GIDA YARDIMI

Besnili hayırsever avukat Cantekin Karadeniz, Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Avukat Karadeniz son olarak ?Hayat Paylaştıkça Güzel? sloganıyla 750 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

GÜNDEM 23.04.2021 14:27:33 0
HAYIRSEVER AVUKAT KARADENİZ´DEN  İHTİYAÇ SAHİBİ 750 AİLEYE GIDA YARDIMI

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar sürüyor. Son olarak Besni´nin hayırsever avukatlarından Cantekin Karadeniz Besni´nin çeşitli mahallerindeki ihtiyaç sahibi ailelere 750 koli gıda yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelerin tespiti için muhtarlarla işbirliği içerisinde çalıştıklarını aktaran Karadeniz Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Cantekin Karadeniz şunları kaydetti; ?Öncelikle tüm Besnili hemşerilerimizin mübarek Ramazan Ayını kutluyorum. Tüm aylardan daha hayırlı olan bu ayda ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze olsun destek olmak istedik. Çünkü bu ay paylaşma ayıdır. İlçemizin çeşitli mahallerinde muhtarlarımız vasıtasıyla tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize toplamda 750 adet gıda kolisinin dağıtımına başladık. Hayat Paylaştıkça Güzel sloganıyla başlattığımız bu iyilik hareketine imkanlarım dahilinde bundan sonrada devam edeceğim.

Komşusu açken tok yatan bizden değildir şiarıyla hareket ederek ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini bir nebze olsun güldürebilirken ne mutlu bize. Bu süreçte ailelerimizin tespiti için çalışan muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum. Tekrardan hemşerilerimizin Ramazan ayının mübarek olmasını temenni ediyorum? dedi.

Avukat Cantekin Karadeniz daha öncede Besni Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından başlatılan ?Çocuklar Üşümesin? kampanyasına da destek olmuş, ihtiyaç sahibi öğrencilere 250 çift bot yardımında bulunmuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor