Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu: BESNİLİ HEMŞERİLERİMİZ FAKÜLTEYE SAHİP ÇIKMAZSA BU SENE SONU KAPANACAK

Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu Besnilileri Fakülteye sahip çıkmaya çağırdı. Erdemoğlu, Fakülte´de 15 hocanın sadece 9 öğrenciye ders verdiğini söyleyerek Besnililerin çocuklarını burada okutarak Fakülteye sahip çıkmalarını istedi. Erdemoğlu, aksi tak

GÜNDEM 8.02.2019 14:04:47 0
Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu: BESNİLİ  HEMŞERİLERİMİZ  FAKÜLTEYE SAHİP  ÇIKMAZSA BU SENE SONU KAPANACAK

HEMŞERİLERİMİZ FAKÜLTEYE SAHİP ÇIKMAZSA ŞEVKİMİZ KIRILACAK

Erdemoğlu Holding Başkan vekili hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, hemşerilerini yaptırdıkları fakülteye sahip çıkmaya çağırdı. Geçtiğimiz yıl Eğitim Öğretime başlayan ve sadece 9 öğrencinin eğitime devam ettiği Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesine Besnililerin ilgi göstermediğini ve bu devam ederse bu sene sonu Fakültenin kapanacağını belirten Erdemoğlu, ?Besnili hemşerilerimiz bizim fakülteye sahip çıkmazsa bizim de şevkimiz kırılacak ve gelecekte yapacağımız eğitimle ilgili projelerimizin de aksamasına neden olacaktır.? dedi.

Erdemoğlu, şöyle devam etti. ?Besni halkından beklentimiz Fakülteye sahip çıkılmasıydı. Fakülteye ancak öğrenci göndererek, kendi çocuklarını burada okutarak sahip çıkılmasını bekliyorum. Geçtiğimiz yıl eğitim öğretime başlayan Fakültede 9 öğrenci okuyor. Burada 15 hoca ders veriyor. Biz Fakülteyi bölgenin çocukları gençleri okusun diye açtık. Gelmek isteyene burs vereceğiz dedik, başarılı olanlara Merinos Fabrikalarında iş imkanı sunduk. Ancak görüyoruz ki Besni halkı buna ilgi göstermedi. Biz daha ikincisini yapalım diye düşünürken, böyle bir ilgisizlik kabul edilebilir değil. Besnililer şunu bilsin ki önümüzdeki yıl buraya öğrenci gelmezse, bu sınıflar dolmazsa sene sonunda Fakülte kapanacak. Bu Fakülte Besni´nin geleceği, Besni halkı çocuklarını burada okutarak bu fakülteye sahip çıkmalı, biz bunu bekliyoruz. Besnili hemşerilerimiz bizim fakülteye sahip çıkmazsa bizim de şevkimiz kırılacak ve gelecekte yapacağımız eğitimle ilgili projelerimizin de aksamasına neden olacaktır. Bu konuda bütün Besnili hemşerilerimizin duyarlı olmasını istiyoruz.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor