Hayırsever İşadamı Osman Dok´a Plaket

Daha önce Pınarbaşı Mahallesinde Taziye evi ve Kuran Kursu yaptıran hayırsever hemşerimiz işadamı Osman Dok´a, Pınarbaşı Camisine yaptığı katkılardan dolayı ilçe müftülüğü tarafından plaket verildi.

GÜNDEM 29.11.2019 09:26:02 0
Hayırsever İşadamı Osman Dok´a Plaket

2011 yılında Pınarbaşı Mahallesinde Taziye Evi, 2012 yılında ise yine aynı yerde bir Kuran Kursu yaptıran hayırsever hemşerimiz işadamı Osman Dok, Pınarbaşı camiinin çatı yapım işini üstlendi.
İşadamı Dok´a verdiği katkılardan dolayı İlçe Müftüsü Mehmet Ünsal tarafından plaket verildi.
Daha sonra gazetemizi ziyaret eden hayırsever hemşerimiz Osman Dok, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada bir ellerinin her zaman Besni´nin üzerinde olduğunu söyledi.
İşadamı Osman Dok yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?Daha önce 2011 yılında Pınarbaşı mahallesinde taziye evi onun ardından da 2012 yılında yine aynı yerde Kuran Kursu yaptırmıştım. Besni Müftülüğü tarafından mahalledeki caminin çatısının olmaması ve bu konuda destek bekledikleri talebini aldım.
Bunun üzerine caminin çatı yapım işini üstlendim. Sağ olsunlar onlarda bu yardımımızdan dolayı şahsıma plaket takdim ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Besni dışında olmamıza rağmen bir elimiz her zaman Besni´nin üzerindedir. Memleketimiz için her türlü desteği vermeye hazırım? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor