HAYIRSEVER GÖLBAŞI AİLESİNDEN GAZİANTEP EĞİTİMİNE BÜYÜK DESTEK

Gaziantep Valiliğince başlatılan “100. Yılda 100 Hayırsever Projesi” kapsamında, Şehitkamil İlçesine hayırsever hemşerimiz Gölbaşı Ailesinin yaptırdığı 32 derslikli Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesinin açılışı yapıldı.

EĞİTİM 1.06.2022 10:14:00 1
HAYIRSEVER GÖLBAŞI AİLESİNDEN  GAZİANTEP EĞİTİMİNE BÜYÜK DESTEK

Açılışa, Gaziantep Valisi Vali Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Hayırsever Gölbaşı ailesi, protokol üyeleri, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Okulun açılışında konuşan Vali Davut Gül; “Bu okulun protokolü yapılırken değerli İbrahim kardeşimiz çok güzel bir hatırasının olduğundan bahsetmişti. Her gün işe gidip gelirken bu okulların önünden geçtiğinde Allah bize de böyle bir okul yapmayı nasip eder mi diye içinden geçirirmiş. Gaziantep’in hayırseverlerinin iddialı isteği, hayırda da yarışmaktır. Neyi canı gönülden isterseniz, Allah size onu nasip eder. Dolayısıyla içlerine sinen bir okul oldu. Ben kendi adıma Gölbaşı ailesine bütün kardeşlere teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Davut Gül ayrıca Gaziantep’in 3 milyar eğitim yatırımı olduğundan, şu anda 6 bin dersliğin inşaatının devam ettiğinden, 4 bin dersliğin teslim edildiğinden bahsederek, Gaziantep’in Türkiye’de eğitim alanında sayılı yerlerden biri olacağını ifade etti.

Daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise; “100. Yılda 100 Hayırsever projesi kampanya sürecini koordine eden bir Valimiz var. Hakikaten şehre babalık yapıyor. Ayrıca bu şehirde Gölbaşı ailesi gibi birçok hayırseverlerimiz ve iş adamlarımız var. Allah onlardan razı olsun.

Bizler burada Gaziantep modelini uyguluyoruz. Okulumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına bize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Tabi hayırsever Gölbaşı ailesinin eğitim adına yaptıkları yardımlar sayesinde, bu okulda nice Hayrullah Gölbaşılar yetişecektir” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de, Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesi’nin bir okuldan çok fazlası olduğunu belirterek hem bilim hem birçok spor kompleksiyle açık-kapalı alanları ve pansiyonuyla 32 derslikli, 17 öğretmen, 264 öğrenci ile çok modern bir okul olduğundan bahsetti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından okunan dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapıldı. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesi’ni gezdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor