Hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu

Gaziantep’te yaşayan Hayırsever İşadamı Hemşerimiz İbrahim Tuğsuz geçtiğimiz hafta geçirdiği başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Tuğsuz’un sağlık durumunun iyi olduğu tedavisine evinde devam edileceği belirtildi.

GÜNDEM 6.11.2021 14:41:00 0
Hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu

Hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz tedavi gördüğü Medical Park Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi. Tuğcan Otel’in kurucusu, Çiltuğ Isı Sanayi yönetim kurulu başkanı, Anavatan Partisi eski il başkanı Sanayici İbrahim Tuğsuz geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Medical Park hastanesinde eski sağlığına kavuştu. Türkiye’nin ödüllü otellerinden Tuğcan’ın kurucusu, sanayici İbrahim Tuğsuz, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Medical Park’ta Prof. Dr. Aslan Güzel’in başarılı bir operasyonunun ardından eski sağlığına kavuşan İbrahim Tuğsuz’un tedavisi evinde sürüyor.

CAN TUĞSUZ'DAN PAYLAŞIM

İbrahim Tuğsuz’un oğlu iş insanı, siyasetçi Can Tuğsuz, babasının rahatsızlığı sürecinde Medikal Park hastanesi servis görevlileri dahil arayan, ilgilenen ve takip eden herkese teşekkür etti.Babasının şu anda durumunun iyi olduğunu ve kısa zamanda sağlığına kavuşacağını ifade eden Can Tuğsuz, Twitter'dan şu bilgileri paylaştı: “Sevgili babam İbrahim Tuğsuz çarşamba günü subdural hematoma teşhisi ile planlı bir ameliyat geçirdi. Sağlık durumu iyi ve şu anda evde. Kısa zamanda sıhhatine kavuşacak inşallah. Endişelenip arayan, mesaj atan bütün dostlara, yakınlara ve sevenlerimize çok teşekkür ederiz.”

Besni Ekspres Gazetesi olarak Hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor