Hayırseverlerden öğrencilere kıyafet yardımı

Kızılin İlk/Ortaokulu öğretmenlerinin girişimiyle okul öğrencilerine kıyafet yardımı yapılması için okula davet edilen Türkiye Eğitim Gönüllüleri Mütevelli Heyeti Üyesi Nevin Yağmur öğrencilerle buluştu.

GÜNDEM 6.12.2021 13:09:00 0
Hayırseverlerden öğrencilere kıyafet yardımı

Hayırsever Nevin Yağmur öğrencilere hediyeleri verirken yaptığı konuşmasında; "Yardımsever insanlar adına verdiğimiz bu hediyeleri iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. Sizden tek isteğimiz ise çalışkan, güvenilir ve başarılı birer birey olmanızdır. Sizlerin başarılı birer öğrenci olması da sizin bize en büyük hediyeniz olacaktır” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise yapılan yardımlar için emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, eğitime ve öğrencilere yapılacak her yatırımın karşılığının olacağını belirtti. Nevin Yağmur'a İstanbul'dan buraya kadar gelmesi ve bu güzel dilekler ve yardımlar için ayrıca teşekkürlerini ileten Demirel, ayrıca organizasyonda emeği geçen öğretmenlere ve okul müdürünü tebrik etti.Verilen ayakkabı ve montlarla büyük sevinç yaşayan öğrenciler hatıra fotoğrafı çekildiler.
 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor