Hayvan çiftliğinde hırsızlık Kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Besni´de küçükbaş hayvanları çalmaya çalıştığı iddia edilen Murat G. ve arkadaşı Ferhat U. ile hayvan sahibi Nevzat S. arasında av tüfeklerinin de kullanıldığı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada bir kişi ölürken bir kişi yaralandı.

ASAYİŞ 22.08.2019 14:03:12 0
Hayvan çiftliğinde hırsızlık Kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Besni´de küçükbaş hayvanları çalmaya çalıştıkları iddia edilen Murat G. ve arkadaşı Ferhat U. ile hayvan sahibi Nevzat S. arasında av tüfeklerinin kullanıldığı kavga çıktı. Çıkan kavgada Ferhat U. öldü, Nevzat S. ağır yaralandı, Murat G. İse jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre Murat G. ve arkadaşı Ferhat U. Nevzat S.´ye ait küçükbaş hayvanları çalmak Nevzat S.´nin Heyik Dağı yakınlarındaki çiftliğine geldi. Bu sırada gelen sesleri duyan Nevzat S. av tüfeğini alarak hayvanları kontrol etmek için ağıla gitti.

Hayvanlarını çalmaya çalıştıklarını fark eden Nevzat S. Yanında bulundurduğu tüfekle Ferhat U.´ya ateş etti. Tüfekten çıkan kurşunla Ferhat U. olay yerinde hayatını kaybederken, Murat G. ile Nevzat S. arasında da kavga çıktı. 

Silah seslerini duyanların ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ferhat U.´nun öldüğünü belirledi. Daha sonrasında çıkan kavgada yaralanan Nevzat S. İse Besni Devlet Hastanesine kaldırılırken olay yerinden kaçan Murat G´de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Ferhat U.´nun cesedi savcının incelemesinin ardından Besni Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken ölüm haberini alarak hastaneye gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Jandarma ve polis hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor