HEMŞEHRİMİZ ALPAY BURÇ 25 YILLIK TECRÜBESİYLE FİNANSAL DANIŞMANLIK SEKTÖRÜNDE

Besnili hemşerimiz Alpay Burç, Efes Consulting UK LTD şirketiyle danışmanlık hizmeti vermeye başladı. İngiltere merkezli şirketin Türkiye şubesiyle birlikte özel uzmanlık gerektiren finans, yönetim ve eğitim alanlarında yurt içi ve yurt dışı danışmanlık h

GÜNDEM 20.03.2021 10:39:44 0
HEMŞEHRİMİZ ALPAY BURÇ 25 YILLIK  TECRÜBESİYLE FİNANSAL DANIŞMANLIK SEKTÖRÜNDE

Daha önce özel sektör ve Borsa İstanbul gibi önemli kurumlarda çalışan Besnili hemşerimiz Alpay Burç, 25 yıllık tecrübesini, bilgi ve birikimini İngiltere merkezli kurduğu Efes Consulting UK Danışmanlık şirketiyle buluşturdu.
Şirketin faaliyetlerini gazetemizle paylaşan hemşerimiz Alpay Burç; ?Hazırlık çalışmaları yaklaşık 2 yıl süren ve son aşamaya henüz ulaşan yeni bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Geçmişteki özel sektör tecrübelerimi, 25 yıla yakın Borsa İstanbul Uzmanlığımı, Para-Sermaye Piyasası deneyimimi ve akademik birikimimi bundan böyle İngiltere merkezli kurduğum Efes Consulting UK LTD şirketi unvanı altında, çok yönlü danışmanlık hizmeti vermek üzere kişi ve kurumların istifadesine sunuyorum.
Özellikle Halka arz, Borsa´da işlem görme, şirketlerde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği başta olmak üzere finans, kurumsal yönetim, sermaye piyasaları uyum, mevzuat uyumlaştırma, fon yönetimi, markalaşma, yurt dışı eğitim, ticari işlerde aracılık hizmetleri, Turquality destek-teşvik programı kapsamında yurt dışı İngiltere (UK) operasyonları gibi uzmanlık gerektiren konularda hem Türkiye´de hem de İngiltere´de (Birleşik Krallık) danışmanlık hizmeti veriyorum.
Digital mecralarda www.EfesConsulting.co.uk internet sitemiz ve EfesConsultingUK sosyal medya hesaplarımız (Linkedin, Tweeter, Facebook, Instagram) kullanıma alındı. Değerli hemşerilerimizin ilgi ve desteğine mazhar olması temennisiyle hepimize inşallah hayırlı olur? dedi.
Hemşerimiz Alpay Burç´un Sosyal medya hesaplarına haber görsellerinden veya www.EfesConsulting.co.uk internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
Biz de Besni Ekspres Gazetesi olarak hemşerimize yeni işinde başarılar dileriz.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor