Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hemşerimiz Dr. Muzaffer Ertürk Hatem Hastanesinde

Gaziantep´teki devlet ve özel hastanelerdeki başarılı çalışmaları ile tanınan Besnili Hemşerimiz Gastroenteroloji Uzman Doktor Muzaffer Ertürk, Özel Hatem Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

GÜNDEM 9.03.2018 09:36:23 0
Hemşerimiz Dr. Muzaffer Ertürk Hatem Hastanesinde

Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Uzm. Dr. Muzaffer Ertürk´ün; Mide Hastalıkları, Barsak Hastalıkları, Karaciğer Hastalıkları,  Kronik Hepatit B ve C Hastalıklığı  tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları içerisinde yer aldığı belirtildi. Doktor  Ertürk, İnflamatuvar Barsak Hastalıkları Derneği, TGD (Türk Gastroenteroloji Derneği)  ve Türk Hepatoloji Derneği üyesi olduğu kaydedildi.

Uzm. Dr. Muzaffer Ertürk kimdir?

1967 yılında Adıyaman´ın Besni ilçesinde doğan Uzm. Dr. Muzaffer Ertürk, ilkokul, oratokul ve lise öğrenimini Gaziantep´te tamamladı. 1990 yılında İstanbul üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1984- 1990 yılları arasında İstanbul SSK Ok Meydanı Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasını yaptı. 1997- 2000 yılları arasında ise Trakya Üniversitesi Gastroenteroloji Ana Bilim Dalı´nda ihtisasını başarılı bir şekilde tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce bilen Ertürk daha önce, Ersin Arslan Devlet Hastanesi ve Gaziantep Amerikan Hastanesi´nde hizmet verdi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER