Hemşerimiz Nuri Zararsız vefat etti

Besnili hemşerimiz Nuri Zararsız bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Zararsız´ın cenazesi İstanbul Basınköy Camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

GÜNDEM 2.03.2021 15:22:03 0
Hemşerimiz Nuri Zararsız vefat etti

İstanbul´da ikamet eden Besnili hemşerimiz hayırsever işadamı Nuri Zararsız geçtiğimiz Cumartesi günü bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Vefatıyla yakınlarını ve sevenlerini yasa boğan Nuri Zararsız´ın cenazesi İstanbul Basınköy Camiinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Pandemi nedeniyle taziye kabul etmeyen acılı aile telefon ve mesaj yoluyla taziyelerini ileten herkese teşekkür etti.
Hemşerimiz Nuri Zararsız´ın vefatının ardından vatandaşlar Eski Devlet Hastanesi Acil Ünitesinde yaşayan adının tekrar teslim edilmesi gerektiğini ifade etti.
Yeni Devlet Hastanesinin yapılmasıyla birlikte bir süre atıl durumda kalan daha sonra Emniyet Müdürlüğüne geçici olarak verilen şuan ise İlçe Halk Kütüphanesi olarak kullanılan binada Nuri Zararsız´ın adının yer almaması hala tepkilere neden oluyor.
Vatandaşlar bu konuda yetkililere seslenerek hemşerimiz Nuri Zararsız´ın adının yeniden yaşatılması gerektiğini dile getirdi.
Besni Ekspres Gazetesi olarak hayırsever hemşerimiz Nuri Zararsız´a Allah´tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor