Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

HEMŞERİMİZ ALPAY BURÇ, YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI DA VERECEK

Besnili hemşerimiz Alpay Burç´un yaklaşık iki yıldır çalışmalarını yürüttüğü Efes Consulting UK LTD şirketinde Yönetim ve finansa ilaveten yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmetlerini de vermeye başladı.

GÜNDEM 22.09.2021 21:11:00 0
HEMŞERİMİZ ALPAY BURÇ, YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI DA VERECEK

DİJİTAL MECRALARDA KULLANIMA AÇILDI

     Daha önce 25 yıllık Borsa İstanbul tecrübesi bulunan besnimizin köklü esnafı Küllükler´den Osman Burç´un oğlu olan Alpay Burç geçtiğimiz yıl İngiltere´de danışmanlık sektörüne adım attı. Yönetim ve Finans alanlarının ardından Eğitim alanında da hizmet vermeye başlayan Burç, bu alanda uzman London Business School (Muhasebe ve Finans) öğretim üyesi Doç. Dr. Aytekin Ertan´ı ziyaret etti. Burç gazetemize yaptığı açıklamada "Yönetim ve finansa ilaveten yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmetlerini de tam teşekküllü ve bir bütün (vize, okul, konaklama vb.) hâlinde sunabilme hedefimiz kapsamında London Business School (Muhasebe ve Finans) öğretim üyesi arkadaşım Doç. Dr. Aytekin Ertan´ı kıdemli eğitim danışmanımız Erdal Ocakbeyi ile birlikte makamında ziyaret ettik, görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca vize ve göçmenlik işleri başta olmak üzere alanında uzman ve Londra´da tanınmış bir Hukuk Ofisi şirketinin yetkilileriyle görüştük" dedi.

     Şirketin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Burç şunları kaydetti; "Hazırlık çalışmaları yaklaşık 2 yıl süren ve son aşamaya henüz ulaşan yeni bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Geçmişteki özel sektör tecrübelerimi, 25 yıla yakın Borsa İstanbul Uzmanlığımı, Para-Sermaye Piyasası deneyimimi ve akademik birikimimi bundan böyle İngiltere merkezli kurduğum Efes Consulting UK LTD şirketi unvanı altında, çok yönlü danışmanlık hizmeti vermek üzere kişi ve kurumların istifadesine sunuyorum.
Özellikle halka arz, Borsa´da işlem görme, şirketlerde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği başta olmak üzere finans, kurumsal yönetim, sermaye piyasaları uyum, mevzuat uyumlaştırma, fon yönetimi, markalaşma, yurt dışı eğitim, ticari işlerde aracılık hizmetleri, Turquality destek-teşvik programı kapsamında yurt dışı İngiltere (UK) operasyonları gibi uzmanlık gerektiren konularda hem Türkiye´de hem de İngiltere´de (Birleşik Krallık) danışmanlık hizmeti veriyorum.
Digital mecralarda www.EfesConsulting.co.uk internet sitemiz ve EfesConsultingUK sosyal medya hesaplarımız (Linkedin, Tweeter, Facebook, Instagram) kullanıma alındı. İlgi ve desteğinize mazhar olması temennisiyle bilgilerinize sunarım." dedi..


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER