HEP BiRLiKTE COŞKUYLA KUTLAYALIM

.

GÜNDEM 30.09.2022 08:40:00 0
HEP BiRLiKTE  COŞKUYLA  KUTLAYALIM

Bu yıl 24. Düzenlenen dünyanın ilk ve tek eğitim bayramı bugün başlıyor. Bayramın paydaşları olan Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı, dolu dolu bir içerikle iki gün boyunca sürecek olan Eğitim Bayramına tüm halkı davet etti.

24.'SÜ KUTLANIYOR

Her yıl geleneksel olarak kutlanan ve dünyanın ilk ve tek eğitim bayramı olma özelliği taşıyan Besni Eğitim Bayramının 24.’sü bugün start alıyor.  Bayram kortej yürüyüşü ile başlayacak. Hükümet konağı önünde son bulacak yürüyüşün ardından BEV Başkanı Andan Özbay Sabak bir konuşma yapacak. Geçtiğimiz bayramlardan farklı olarak bu bayram protokol konuşmalarına yer verilmedi. Buradaki kısa törenin ardından Yöresel ürün tanıtımlarıyla Besni’ye özgü ürünler katılımcılara tanıtılacak. 

Tanıtımın akabinde birkaç saat aranın ardından Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre’nin gerçekleştireceği Besni Sohbetleriyle vatandaşlar anılarını tazeleyecek. Birçok önemli konuğun katılacağı bayramda eğitici paneller, şiir ve müzik dinletileri ve iki gün boyunca akşam verilecek konserlerle Besni Halkı dolu dolu bir bayram yaşayacak.

Tabi bunun yanı sıra iki önemli eser daha bayramda ilçemize kazandırılacak. Bunlarda ilki olan Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki Merinos Mustafa Rabuş Camii, bayramın ikinci günü törenle ibadete açılacak. Akabinde öğle yemeğinin ardından yine hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesinin Besni Eğitimine armağan ettiği Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesinin açılışı gerçekleştirilecek. Hem açılışlar hem de dolu dolu bir içerikle bayramı doyasıya yaşayacağımız 24. Besni Eğitim Bayramı için bayramın paydaşları olan Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı da tüm halkı bayrama davet etti. 


Anahtar Kelimeler: BiRLiKTE COŞKUYLA KUTLAYALIM

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor