“Herkesle barışık bir belediye başkanı olacağım”

GÜNDEM 23.11.2013 10:37:54 0
“Herkesle barışık bir belediye başkanı olacağım”

 

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Gürsoy, Adıyaman’da bir dönem belediye başkanlığı, iki dönemde milletvekili olarak görev yaptığını ve bu süreçte herkesle barışık, herkesin derdine koşan ve hiç kimseyle kavgalı olmayan, hakkında bir iddia bulunmayan bir isim olmaktan ve bunun halen dilden dile dolaşıyor olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, “2013 yılının 30 Martında yapılacak yerel seçimlerde halkımın desteği ve güveniyle aday adayı oldum. Görüştüğüm her hemşerim, herkesle barışık olarak izlediğim siyasetin Adıyaman’a büyük bir kazanım sağlayacağını belirtmeleri beni ziyadesiyle memnun ediyor. Halkın gönlünde taht kurmak çok önemlidir. Bunu başarmış olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

30 Martta yapılacak yerel seçimler için Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi halinde, hem seçim sürecinde, hem de seçimden sonra aynı tavrı hizmetleriyle birlikte sürdüreceğini de söyleyen Gürsoy, “Adıyaman, kavganın, iddiaların odağında bir belediye değil, herkesle barışık, ortak akılla ve toplumun bütün kesimleriyle el ele vererek çağ atlaması gereken bir kenttir. Adıyaman, hizmete susamış, hak ettiği yatırımları alamamış ve birçok eksikliği bulunan, belediyecilik yönünden çağın gereklerine uygun hizmet arayan bir ildir.” dedi.

Tecrübeli ve birikimli bir siyasetçi olduğunun altını çizen Gürsoy, “Adıyaman’da hoşgörü üzerine siyaset yaptım ve toplumun her kesiminden, farklı siyasi partilerden insanlarımızın teveccühüne mazhar oldum. Bu benim için mutluluk vericidir. Bana olan bu güveni, hizmete döndürerek Adıyaman’ın kazanması için çabalayacağım. Çağın gereklerine uygun, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız için proje üretecek, Adıyaman’ın çağ atlaması, gelecek nesillere güzel bir Adıyaman bırakmanın mutluluğunu yaşayacağım” dedi.

Halkın teveccühünün her şeyin üzerinde olduğunu söyleyen Gürsoy, “Halkımın bana olan güveni ve sevgisi hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar değerlidir. Hangi görüşten olursa olsun, hangi partiye oy verirse versin ismim üzerinde uzlaşı, AK Partinin oyunu da arttıracaktır. Çoğu siyasiye nasip olmayan bu sevgi, Adıyaman’ı kalkındıracak bir adımın da başlangıcı olacaktır” dedi.

Göreve geldiğinde yapacağı hizmetleri de anlatan Gürsoy, “Adıyaman, gelişen, dönüşen ve çağ atlayan bir il olması için bir birinden güzel hizmetlerimiz, toplumun tüm kesimlerinin katkısı ve desteğiyle hayata geçecektir” dedi. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor