Hizmetler Besni'nin İmajını değiştirdi

GÜNDEM 8.02.2014 09:56:19 0
Hizmetler Besni

 

Besni’de, Belediye tarafından son yıllarda hayata geçirilen hizmetler, ilçenin imajını da değiştirdi. CHP’li Belediye Başkanı Fahri Serter kendi döneminde çok önemli projelere imza attıklarını, yapılan yollar, yeni açılan caddeler, alt yapı eksikliklerinin giderilmesi gibi yıllardır eksikliği hissedilen hizmetleri halkla buluşturduklarını ifade etti.

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, son yıllarda Besni’de ciddi değişiklikler yaşandığını dile getirerek, “Besni yıllardır eksikliğini yaşadığı hizmetleri son yıllarda almaya başladı. TOKİ yolumuzun yapılması, birçok mahallemizde yer altı hizmetlerinin tamamlanması ve sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yapılması bunlardan birkaçı. Bu hizmetlerden dolayı başkanımız Fahri Serter’e çok teşekkür ediyoruz. Hizmetteki istikrardan dolayı onunla yola devam edilmesi bizim için çok önemli” diye konuştular.

Belediye Başkanı Fahri Serter de, tek gayelerinin Besni’yi yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyleyerek, çalışmalarını hep bu çerçevede yaptıklarını belirtti. Serter konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Besni halkı her şeyin en iyisine layık. Biz de bu çerçevede hizmetlerimizi sürdürdük. İlçenin eksikliklerini büyük ölçüde gidermeye çalıştık, geriye kalanları da inşallah bir sonraki dönemimizde tamamlayacağız ve bu güzel halka karşı görevimizi yerine getirmiş olacağız. Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor