“Hoşgörü ve Hacı Bektaş-ı Veli” konulu konferans düzenlendi

GÜNDEM 10.01.2015 13:03:25 0
“Hoşgörü ve Hacı Bektaş-ı Veli” konulu konferans düzenlendi

 

Salı günü Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı konferansa Kaymakam Emrah Yılmaz, Emniyet Müdürü Cemal Avan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, Adıyaman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Murat Bala, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Açılış programının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan okul müdiresi Ferda Uncu yaptığı konuşmada Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre’nin sözlerinden bahsederek kendilerini kırmayıp konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Hacı Duran’a ve katılan herkese teşekkür etti. Hoşgörü hakkında açıklamalarda bulunan ve hoşgörünün Hacı Bektaş-ı Veli’ye nasıl yansıdığı hakkkında düşüncelerini belirten Ferda Uncu konuşmasını yapmak üzere kürsüyü Prof. Dr. Hacı Duran’a bıraktı.

Konferansına Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tarihinden ve okulun güzel yanlarından bahsederek başlayan Duran, hoşgörünün ne anlama geldiğini ve Hacı Bektaş-ı Veli’nin makalatındaki yeri hakkında bilgiler vererek konferansını bitirdi.

Konferans sonunda Prof. Dr. Hacı Duran’a çiçek ve plaket takdiminden sonra Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korosundan hazırlanan müzik dinletisinin sunumundan sonra konferans bitti. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor