İBRAHİM BAĞIŞ GÜVEN TAZELEDİ

Besni Eğitim Vakfı (BEV) geçtiğimiz hafta sonu 26. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 1.09.2020 09:15:59 0
İBRAHİM BAĞIŞ GÜVEN TAZELEDİ

İstanbul Mecidiyeköy´deki vakıf binasında yapılan kongre divan teşekkülü ile başladı. Divan Başkanlığına Mehmet Baykara Divan katipliklerine ise Bekir Güneşhan ve Seçkin Çoban seçildi.
Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile devam eden kongrede açılış konuşmasını yapan BEV Başkanı İbrahim Bağış, kendi dönemine ait faaliyet raporlarını okuyarak, yapılan faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi.
Daha Gazetemiz köşe yazarlarından, Ekonomist-Bankacı Şaban Çağıran tarafından denetim raporu ve 2020 yılı tahmini bütçe okunarak ibraları yapıldı.
Fasıllar arasında aktarma yapılmasıyla ilgili yetki verilmesinin de ayrı ayrı ibrası yapıldı. Daha sonra bir teşekkür konuşması yapan BEV Başkanı Bağış, kongreye katılan herkese teşekkürlerini iletti.
Kongrede ayrıca Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu´nu ve Besni Belediye Başkanını E. Mehmet Emre ile yapılan görüntülü konuşmada Kaymakam İmamoğlu ve Başkan Emre 26. genel kurulun Besni´ye ve Besni Eğitim Vakfına hayırlı olması temennisinde bulundular.
Daha sonra konuşan divan başkanı Mehmet Baykara önceki Başkan Ali Balta´ya katkılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek İbrahim Bağış´a da başarılar diledi. Baykara; ?26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferinin yıl dönümünde ve Gazi Mustafa Kemal´in 30 Ağustos Zaferi´nin, genel kurulumuzun tarihi ile denk gelmesi mutluluk verici? dedi.
Dilek ve temennilerin ardından İstanbul Besinler Yardımlaşma Derneğinin Küçükçekmece´de aldığı arsaya, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu´nun yapacağı binaya yönelik, Bekir Güneşhan, önceki Başkanlardan Ali Aslanbay, Halil Göksel, Ali Balta, Handan Sabak ve Bankacı Şaban Çağıran görüş bildirerek Erdemoğlu Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Kongre hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor