İbrahim Bircan yeniden başkan seçildi

GÜNDEM 22.11.2013 10:37:57 0
İbrahim Bircan yeniden başkan seçildi

 

Yaklaşık 50 Kişinin katıldığı Genel Kurulda önceki yönetim faaliyet ve mali raporu okundu ve ibra edildi. Denetim raporu okundu ve ibra edildi. Gündemin 6 maddesi olan mülk alımı konusunda yönetime genel kurulca yetki verilmesi konusu görüşüldü. Dernek Başkanı İbrahim Bircan mülk alımı için yaptıkları çalışma konusunda Genel Kurula yaptığı açıklamada yaklaşık 2 yıldır Derneğe mülk alımı için çalışma yürüttüklerini belirti.

İbrahim Bircan yaptığı konuşmada, bu amaçla gerek Ankara’da ve gerekse Ankara dışında hemşerilerle görüştüklerini Ankara’da ki hemşerilerden 60.000 TL. civarında para toplandığını Mayıs ayında yapılan geceden yaklaşık 30.000 TL. gelir elde edildiğini, bu gelirinde mülk alımı için açılmış olan hesaba aktarıldığını söyledi.

Halen Bankada 90.000 TL paralarının mevcut olduğunu belirten Av. İbrahim Bircan “Yine Gaziantep’teki hemşerilerimizden Ali Erdemoğlu’ndan 45.000 TL. ve İbrahim Tuğsuz’dan İse 15.000 TL. bağış sözü aldıklarını Dernek için uygun bir yer bulunduğunda bu iki hemşerimizin bağışlarını gerçekleştireceklerini yaptıkları araştırmalarda Derneğe uygun bir mülkün yaklaşık 180.000 Tl. civarında alınabildiğini yaklaşık 30 - 35 Bin TL. daha desteğe ihtiyaçları olduğunu bunu da kadirşinas hemşerilerinin desteği ile kısa zamanda toplayacaklarına inandığını ve önümüzdeki 3 - 4 ay içinde Derneğin kendi mülküne sahip olacacağına inandığını ve bu işi mutlaka başaracaklarını” beyan etti.

Konu üzerinde görüş beyan eden üyeler bu konuda Yönetime güvendiklerini ve yönetimin yanında olduklarını ifade ettiler.

Yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Seçim sonunda yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu

1- Av İbrahim Bircan - Başkan

2- Bekir Doğan - Başkan Yrd.

3 - Murat Kaya - Genel Sekreter

4- Mustafa Savaş - Sayman

5- Av Gürsel Gülden - Üye

6- Uğur Sancarbaba - Üye

7- Mikail Ağır - Üye

Denetim Kurulu

1-Ali Parıl Sümer

2-Mustafa Oğul

3-Akif Esen

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor