İbrahim Öztürk; “Besni Halkı yanlış hesabı Sandıkta düzeltecektir”

GÜNDEM 28.03.2014 08:48:44 0
İbrahim Öztürk; “Besni Halkı yanlış hesabı Sandıkta düzeltecektir”

Saadet Partisi Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, beraberinde Belediye Meclisi adayları Mustafa Öztürk ve Erol Özbay ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek açıklama yaptı. 

Öztürk, Şekip Önder’i ziyareti sırasında burada yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Besni halkının desteği, katkısı ve hayır dualarıyla hizmet siyasetimizde yeni bir dönüm noktasına gelmiş bulunuyoruz. Besni’nin geleceğini, halkımızın kararı, sandığa yansıtacağı irade belirleyecektir.

2004-2009 yılları arasındaki görev süremde hayal gibi görünen nice hedefleri gerçeğe dönüştürdük. Yapılamaz gibi görünen nice işleri yaptık, sizlere ne söz verdiysek o sözün arkasında durduk. Kilitli parke, Mahalle Konakları, parklar, bahçeler ve hizmet belediyeciliği ile adeta yeni bir ufuk açtık. Besni’yi ilçeler arasında ‘en gelişmiş’ ve ‘kalkınmış’ ilçe yapmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Tarihimizden aldığımız güç ve Besni sevdamızdan aldığımız ilhamla, geleceğin Besni’sini sizlerle birlikte inşa edeceğiz inşallah.” 

“BU SEÇİMDE BESNİ’MİZİN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ”

“Lütfen unutmayınız… Bu Seçimde hem Besni’mizin geleceğini oylayacağız hem de Besni’de tek adam siyasetinin yönlendirdiği sisteme ‘DUR’ diyerek siyasete yeniden yön vereceğiz. Kimse Halkın İradesinin önünde duramaz. Kimse halka rağmen siyaset yapamaz diyeceğiz.”

“BESNİ’DE KENDİNİ ÜSTÜN GÖREN ZİHNİYETE DUR DİYECEĞİZ”

“Bu bir yerel seçim ve biz Besni’yi yöneten Belediye Başkanını seçeceğiz” diyen Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk; ‘’Bu seçimde Başbakanı seçmiyoruz Belediye başkanını seçeceğiz. Besni’nin gelecek beş yılını seçmiş olacaksınız. Seçilmiş ama tek adamın emrinde gibi davranan bir anlayış Besni’mizin mâkus talihi asla olamaz. Besni halkının iradesini yok sayan, ‘küçük olsun benim olsun’ hesabıyla oturup kalkan bir anlayış asla Besnili hemşerilerimizin kaderi olamaz. Kendilerini SEÇİLMİŞ ve ÜSTÜN gören, protokolü bir nimet sanan anlayışa asla prim vermemeliyiz.” dedi.

“BESNİ’NİN GELECEĞİNE KARDEŞÇE, YİNE BİRLİKTE YÖN VERECEĞİZ”

“30 yıllık siyasi birikimim ve belediye başkanlığı tecrübemle ile Besni’nin potansiyelini birleştirip bu şehri kalkındırmaya” hazır olduklarını belirten Öztürk; “Bizim dönemimizde yapılan ve yapılmakta olan hizmetlere yenileri eklensin mi buna karar vereceğiz. Seçimle birlikte Halkın Zaferiyle sonuçlanacak bir tercihle Besni’nin geleceğine yine birlikte yön vereceğiz. Bizim en büyük değerimiz, en büyük zenginliğimiz, geçmişten taşıdığımız birlik ve beraberliğimizdir.”

“BU HALK YANLIŞ HESABI SANDIKTA DÜZELTECEKTİR”

Halkın iradesini hiçe sayarak yapılan hesapların sandıkta döneceğini ifade eden Öztürk; “Bu halk hareketi, 30 Mart akşamı iradesine ipotek koymak isteyenlere gereken cevabı verecek. 30 Mart akşamı halkımız saadet partisine vereceği oylarla hainlerin oyunlarını bozacak. 30 Mart akşamı halkımızın destek ve duasıyla İbrahim Öztürk ile Besni saadete kavuşacak inşallah diyoruz. Hakkın izniyle halk galip gelecek.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, bir kez daha Besni’miz kazansın istiyor; seçimlerin ülkemiz, milletimiz, çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Besni’ye Saadet Gelsin diyor, sizi ve ailenizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor