İbrahim Tuğsuz yaptırdığı Okullardan elini çekmiyor

GÜNDEM 14.11.2014 08:51:11 0
İbrahim Tuğsuz yaptırdığı Okullardan elini çekmiyor

Gaziantep’te yaşayan Besnili hayırsever hemşerimiz İbrahim Tuğsuz 2011 yılında yaptırıp Mili Eğitime teslim ettiği İlkokul ve Anaokulun onarımını üstlendi. Okulun ihtiyacı olan dış cephe yalıtım sistemini yenileyip Çatıyı komple değiştiren Tuğsuz, eğitim öğretime kazandırdığı okuldan elini çekmeyip tüm ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Yaklaşık 160 bin liralık bir bütçeyle okulun bakım ve onarımını yaptıran İbrahim Tuğsuz’a teşekkür eden Okul Müdürü Baki Doğan, “Okulumuz şimdi daha güzel daha sıcak bir şekilde eğitim öğretime elverişli bir hale geldi.” dedi.

Okul Müdürü Baki Doğan gazetemize şunları söyledi. “Okulumuz Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu İlkokulu 2011 yılında Eğitim Öğretime açılmış Çiltuğ A.Ş. başkanı sayın İbrahim Tuğsuz tarafından yaptırılmıştır. İlkokul Ortaokul ve anaokulu olarak yapılmış, ilkokul ve Ortaokula Babası Tuğsuz Ali Ağa’nın ismini vermiş, Anaokuluna da annesi Ümmü Tuğsuz’un ismini vermiştir. Çok güzel bir okul yapılmış ancak çatısı gizli çatı olarak yapılmış, saçakları yoktu. Saçakları olmayınca Yağmur suyu yalıtım ile sıvanın arasına sızmış, bundan dolayı da yalıtım ile sıva birbirinden ayrılmıştı. Bunun için komple tamirat gerekiyordu. Biz İbrahim beye gittik ve durumu kendisine izah edip yardım talep ettik.

Sağ olsun kendisi de yaklaşık 160 bin liralık bir para ayırdı ve Okulun dış yalıtımını, sıvasını, boyasını komple yaptırdı. Çatıyı komple değiştirdi. Okulumuz şimdi daha güzel daha sıcak bir şekilde eğitim öğretime elverişli bir hale geldi. Bundan dolayı ben okul müdürü olarak öğretmenlerim, öğrencilerim ve velilerim adına sayın İbrahim Tuğsuz ve ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor