iBRAHiM ERDEMOĞLU BESNi DERNEKLERiNi UNUTMUYOR

.

GÜNDEM 4.11.2022 10:56:00 0
iBRAHiM ERDEMOĞLU BESNi  DERNEKLERiNi UNUTMUYOR

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, geçtiğimiz aylarda yeni hizmet binasına taşınan İstanbul Besnililer Derneği ile Küçükköy Besnililer derneğinde her hafta sonu yapılan yemek programı etkinliğinin finansmanı olmaya devam ediyor.

İstanbul Besnililer Derneği, 1978 yılında satın alınan ve 51 yıldan bu yana  İstanbul içinden ve dışından gelen Besnili hemşerilerimize ev sahipliği ve buluşma yeri olan Lalelideki dernek lokalinin satışının ardından geçici olarak Topkapı Emintaş Matbaacılar Sitesi'ne taşınmıştı. Sefaköy Metrobüs  durağı ile Küçükçekmece nikah salonu arasındaki yeni binası İbrahim Erdemoğlu’nun destekleriyle yapılmış ve geçtiğimiz aylarda görkemli bir açılış töreniyle yeni yerine geçmişti.

Bu kapsamda Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu’nun aldığı kararla her Cumartesi İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinde, her Pazar ise Küçükköy Besnililer Yardımlaşma Derneğinde finansmanını karşılayarak yemek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi de yöresel Besni yemeklerinin olduğu yemek organizasyonuna İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz  ve Yönetim Kurulunun  yanı sıra, Besni Mevlana Yunus Emre Yardımlaşma Dernek Başkanı İsmail Yüksel, Bahçelievler Besnililer Yardımlaşma Derneği  Başkanı Fikret Kalmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Balta ,BEV önceki başkanı Ali Balta, İş İnsanları Mehmet Balta, Abuzer Sarı, Bahçelievler Besnililer Yardımlaşma Derneği önceki başkanı Sermet Şüküroğlu, eski başkanlar ve çok sayıda Besnili hemşerimiz katıldı. Yemek organizasyonu vesilesiyle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren hemşerilerimiz, böyle bir organizasyonu finanse eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor