İBRAHİM ERDEMOĞLU GÖNLÜ ZENGİN İŞADAMLARI ARASINDA

Capital Dergisi tarafından her yıl hazırlanan “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” çalışmasında Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu 10. sırada yer aldı.

GÜNDEM 7.07.2023 14:58:00 0
İBRAHİM ERDEMOĞLU GÖNLÜ  ZENGİN İŞADAMLARI ARASINDA

YARIM ASIRDIR ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Erdemoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Capital Dergisinin her yıl gerçekleştirdiği Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı araştırmasında yaptığı yardımlar ve hayır işlerinden dolayı 10. Sırada yer aldı.

Halı, tekstil, ev tekstili, kimya ve farklı alanlarda yatırımları bulunan Erdemoğlu Holding, çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir üretim ve hizmet anlayışı ile 1970 yılından beri ülke ekonomisine büyük katkılar sağlarken, sosyal yardımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle de ön saflarda yer almaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmesinin yanı sıra eğitime büyük yatırımlar yaparak Türkiye’nin birçok bölgesinde okullar yaptıran Erdemoğlu Holding 2023 yılında Gönlü Zengin İşadamları sıralamasında 10. sırada yer aldı. 

Yaptığı eğitim, sağlık tesisleri ve öğrenci bursları başta olmak üzere bir çok ilde hayır işlerine imza atan İbrahim Erdemoğlu, Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır prensibi ile hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

“AZİZ MİLLETİMİZİN YANINDA VE EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu’ndan aldıkları öğütlerle bugünün gönlü zenginleri arasında yer aldıklarını ifade ederek; “Önceliğimiz eğitim, sağlık ve ihtiyaç sahipleridir. Babamız Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ufkumuzu aydınlatan, servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır prensibindeki servetin mükafatını vatanımıza, milletimize ve devletimize daha iyi ve daha çok hizmet edebilmek olarak telakki ediyoruz. Bu kapsamda aziz milletimizin yaşadığı elim deprem felaketi gibi durumlarda Erdemoğlu Holding olarak maddi ve manevi bütün imkanlarımızla her zaman aziz milletimizin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

İbrahim Erdemoğlu eğitim başta olmak üzere birçok ilde yatırımların devam ettiğini dile getirek şöyle devam etti; “Gaziantep’te üç okul inşaatımız, Adıyaman’da iki okul inşaatımız, Trabzon’da spor okulumuz ve kompleksi inşaatımız, Adıyaman Besni ilçemizde Meslek Yüksek Okulu inşaatımız, Adana’da iki kreş inşaatımız devam etmektedir. Ayrıca Nurdağı, İslahiye ve Besni ilçelerimizde öğretmen evleri inşaatlarımız devam etmektedir”  


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor