İhsan Özkes; “Dilerim Besni bütün ilçelere ve illere örnek olur”

GÜNDEM 18.10.2014 13:53:31 0
İhsan Özkes; “Dilerim Besni bütün ilçelere ve illere örnek olur”

Toplantıya Çakırhüyük Belediye Başkanı Mitat Çetin, Yaylakonak Belediye Başkanı Hasan Karakaya, Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Acar, CHP il başkanı Bilal Doğan, Av. Mehmet Uçar, Av. Ali Erdoğan, Ahmet Kılyar, Mehmet Kaban, Mehmet Karahan, Mustafa Dayıoğlu, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İlçe başkanı Aydın Doğan’ın selamlama konuşmasının ardından il başkanı Bilal Doğan yaptığı konuşmada “Bugün gerçekten Türkiye’ye örnek olan eğitim bayramının Türkiye’de tek kutlandığı Besni ilçemizdeyiz. Bu sene 16. Düzenlenen eğitim bayramının gerçekten Besni’nin ve Adıyaman’ın sesini Türkiye’ye duyurma anlamında çok ciddi katkıları oluyor. Bizde CHP olarak her sene birbirinden kıymetli parti büyüklerimizi davet ediyoruz. Bu bizim CHP olarak Besni’ye ve eğitime verdiğimiz değerin en önemli göstergelerinden biridir.”dedi.

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes ise Mehmet Kaban’ın kendisini Besni’ye davet ettiğini belirterek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sayın il başkanımız eğitim bayramının Türkiye’de sadece Besni’de kutlandığını söyledi, gerçekten bu sizler açısından eğitime verdiğiniz önemi göstermesi bakımından fevkalede önem arz ediyor. Tüm Besnilileri, emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. 16. Yılı olması çok anlamlı, güzel faaliyetler var, dilerim bütün ilçelere ve illere örnek olursunuz.

Ciddi bir süreçten geçiyoruz, fevkalede bir gerilim ortamı var, 35 civarında vatandaşımız canını kaybetti. Bingöl’de polislerimiz şehit edildi ve ortalık yangın yerine dönüştü. Hem içte hem de dünya çapında bir erozyona uğruyoruz. Hepimizin de bildiği üzere bu IŞİD denen bela, musibet, canavarı AKP iktidarı üretti, AKP’nin bataklığında büyüdü IŞİD, AKP’nin gayri meşru bir çocuğu olarak ortaya çıktı.”

Konuşmaların ardından partililere Besni tavası ve Besni üzümü ikramında bulunuldu.

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor